Căutare Live

Ozana Barabancea a trecut prin ce de-a doua operație la stomac. Cu ce probleme s-a confruntat vedeta după prima intervenție

Ozana Barabancea a simțit nevoia să apeleze la o nouă intervenție chirurgicală la nivelul stomacului, după ce și-a făcut micșorare. Iată cu ce probleme s-a confruntat jurate de la „Te cunosc de undeva!” după prima operație.

Ozana Barabancea a simțit nevoia să apeleze la o nouă intervenție chirurgicală la nivelul stomacului, după ce și-a făcut micșorare

Antena 1 & Instagram

Ozana Barabancea a trecut prin cea de-a doua operație la stomac. Jurata de la „Te cunosc de undeva!” a oferit informații despre motivul pentru care a luat această decizie, dar și despre problemele cu care s-a confruntat după prima intervenție chirurgicală de mișcorare.

De data aceasta, vedeta s-a hotărât să își pună un inel gastric deoarece perioada pandemiei i-a dat organismul peste cap. Aceasta a dezvăluit că după prima operație de la stomac a slăbit 45 de kilograme, dar și cu ajutorul unui stil de viață sănătos și sportului.

Citește și: Cum arată fiica Ozanei Barabancea în costum de baie. Gloria Barabancea, superbă pe plajă

„Am reușit să slăbesc, unii zic că prea mult, dar eu mă simțeam foarte bine, dar pandemia mi-a făcut felul. M-a bulversat și am început să mă îngraș. Și iar m-am dus la domnul doctor și mi-a pus inel. Prima dată mi-am tăiat stomacul, am slăbit 45 de kilograme, eram wow, făceam și sport, arătam bine”, a povestit jurata de la „Te cunosc de undeva!”, conform spynews.ro.

Cu ce probleme s-a confruntat Ozana Barabancea după prima intervenție chirugicală la nivelul stomacului

Prima operație a Ozanei Barabancea i-a adus câteva probleme la care nu s-ar fi așteptat vreodată. Aceasta a declarat că la scurt timp de la intervenția chirurgicală și-a pierdut vocea, dar nu pentru mult timp.

„Acum lumea îmi spune că e un pic mai bine, eram mult prea slabă. Eu nu mi-am dat seama. După prima operație nu puteam să mai cânt așa de bine, dar după ce mi-a pus inelul am renăscut vocal. Nu știu ce s-a întâmplat acolo. După o săptămână am reușit să cânt așa cum cântam înainte de operația de micșorare a stomacului. S-a întâmplat o minune”, a mai adăugat ea, conform sursei citate mai sus.

De asemenea, jurata de la „Te cunosc de undeva!” a spus că i-a fost destul de teamă la prima operație de la nivelul stomacului, însă acest lucru nu a împiedicat-o să apeleze la intervenția chirurgicală.

Citește și: Ozana Barabancea, la „Te cunosc de undeva”: „Vă spun, cu toată sinceritatea, că e un moment extrem de emoţionant pentru mine!”

Kilogramele în plus au motivat-o pe vedetă să ia o decizie în ceea ce privește operația. Aceasta a specificat că a avut 128 de kilograme, însă a ajuns la 116 kilograme după ce a ținut o dietă.

„Mi-a fost un pic frică de această operație, dar am făcut-o cu binecuvântarea duhovnicului meu, pe 20 iunie 2017, la domnul Rubin Munteanu. Mi-a dat o nouă șansă, eu nu am vrut neapărat să arăt bine”, a mai adăugat ea.

Pe Ozana Barabancea o puteți vedea în fiecare sâmbătă la „Te cunosc de undeva!”, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Andreea Tonciu a împlinit 36 de ani. Cum s-a lăsat fotografiată bruneta de ziua ei... Cum a reacționat Alex Velea când a văzut-o pe Antonia într-o salopetă decupată: „Maica mea, Doamne”...
Parteneri
Efecte secundare surprinzătoare ale consumului de sos de mere. Află ce spun specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x