Ozana Barabancea arată impecabil și fără machiaj. Fotografiile își spun cuvântul

Ozana Barabancea, jurata emisiunii "Te cunosc de undeva", arată impecabil și fără machiajul de TV, care o prinde de minune de fiecare dată. Iată câteva fotografii în care vedeta este cât se poate de naturală.

Ozana Barabancea este neschimbată chiar și fără machiajul de la TV

Antena1

Ozana Barabancea are 52 de ani, o voce superbă și excepționale cunoștințe de canto. Iar pe lângă toate acestea, vedeta se bucură și de un chip cu trăsături plăcute.

Citește și: Cum arăta Ozana Barabancea în tinerețe, la doar 18 ani! Ce detaliu au observat fanii imediat

În emisiunea "Te cunosc de undeva", jurata apare machiată strident pentru că așa cere formatul show-ului, iar machiajul acela o prinde de minune. Cu toate acestea, Ozana Barabancea preferă oricând să fie și fără machiaj și este într-adevăr neschimbată. Mai jos, sunt fotografii cu ea de pe contul ei oficial de Instagram.

Ozana Barabancea, o artistă complexă și o carieră impresionantă

Ozana Barabancea a absolvit Școala Populară de Artă, secția Jazz, Universitatea de Artă „Luceafărul” și Conservatorul de Muzică din București, secția Pedagogie Muzicală. Inițial, Ozana Barabancea a fost cunoscută drept cântăreață de operă, apoi spectacolele ei de jazz au devenit la fel de apreciate. Ozana Barabancea a făcut parte din distribuţia musicalului Chicago şi a filmului Supravieţuitorul și a devenit cunoscută în întreaga țară, dar și peste hotare, cu numeroase turnee internaționale.

Artista este mama a doi copii: Gloria și Andrew, amândoi cu veleități artistice, pe care Ozana îi descrie în cele mai frumoase cuvinte: „Minunile mele. Restul e întâmplare”, a scris Ozana Barabancea în dreptul unor fotografii postate pe Instagram.

Gloria Barabancea are 17 ani, este elevă a Colegiului Național de Muzică George Enescu din Capitală și cântă la pian cu pasiune.

Citește și: Fiica Ozanei Barabancea este o domnișoară superbă. Cum arată acum Gloria Barabancea

În prezent, Ozana Barabancea este jurata de la "Te cunosc de undeva" care punctează partea muzicală a momentelor concurenților care se transformă în personajele dorite de ruletă. Mai mult, ea este și profesoară de canto pentru concurenți, ajutându-i pe aceștia să intre în pielea personajelor din punct de vedere vocal.

Ultimele știri