Ozana Barabancea, fotografie de la 24 de ani. Cum arăta jurata de la Te cunosc de undeva! la începutul carierei

Ozana Barabancea l-a împărtățit fanilor o imagine superbă cu ea, la vârsta de 24 de ani. Fanii nu au întârziat să-și exprime admirația față de frumusețea artistei.

Ozana Barabancea are 51 de ani și o carieră excepțională în spate

Antena 1

Jurata de la Te cunosc de undeva!, Ozana Barabancea a postat recent pe contul său de Instagram o fotografie cu ea de la vârsta de 24 de ani.

Artista purta în momentul fotogafiei o fustă roșie, cu volane, iar în părul lung, brunet și creș avea un transafir, de asemenea, roșu. Artista a precizat că era anul 1993 și se afla la un turneu în Marea Britanie.

Cum arăta Ozana Barabancea în anul 1993

„Era în turneul din UK, Kent, am cântat la peste 5000 de oameni în turneu cu Opera Naționă București, Opera Carmen de G Bizet, solista regretata mezzosoprană Gabriela Drăgușin. Era 1993”, a scris Ozana Barabancea în comentarii, întrebată de fani când a fost făcută fotografia.

Printre urmăritorii care au comentat la postarea Ozanei Barabancea, s-a numărat și Maria Buză: „Oziiiii, ce frumoasă esti, erai si ai sa tot fii!”, a scris artista în comentarii.

Ozanei Barabancea îi place să-și amintească de momentele frumoase din cariera sa. Recent, artista a distribuit o fotografie din 2014, de când interpreta Opera Traviata de Verdi.

Citește și: Ce mult s-a schimbat Ozana Barabancea după ce a slăbit incredibil. Cum arată jurata de la "Te cunosc de undeva"

Anii au trecut, Ozana Barabancea are acum 51 de ani, o voce superbă și excepționale cunoștințe de canto. Ozana Barabancea a absolvit Școala Populară de Artă, secția Jazz, Universitatea de Artă „Luceafărul” și Conservatorul de Muzică din București, secția Pedagogie muzicală. Inițial, Ozana Barabancea a fost cunoscută drept cântăreață de operă, apoi spectacolele ei d ejazz au devenit la fel de apreciate. Ozana Barabancea a făcut parte din distribuţia musicalului Chicago şi a filmului Supravieţuitorul și a devenit cunoscută în întreaga șară, dar și peste hotare, având în vedere că a avut numeroase turnee internaționale.

Ozana Barabancea este jurată la Te cunosc de undeva!

În prezent, Ozana Barabancea este jurata de la Te cunosc de undeva! care punctează partea muzicală a momentelor concurenților care se transformă în personajele dorite de ruletă. Mai mult, Ozana Barabancea este și profesoară de canto pentru concurenți, ajutându-i pe aceștia să intre în pielea personajelor, din punct de vedere vocal.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

Citește și: Cum a reușit Ozana Barabancea să slăbească zeci de kilograme. Secretul din spatele transformării ei spectaculoase

Pe Ozana Barabancea o puteți vedea într-un nou sezon de Te cunosc de undeva!, care va începe în curând.

Cine sunt vedetele de la Te cunosc de undeva! 2021

Au început filmările pentru cel mai nou sezon Te cunosc de undeva! 11 concurenți talentați și dornici de distracţie vor intra în spectaculosul joc al transformărilor, în cel de-al 16-lea sezon al show-ului.

Trei perechi de artişti vor performa în fața telespectatorilor Antenei 1 și a juriului format din Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan, în timp ce cinci concurenţi vor evolua singuri.

Așadar, în cel de-al 16-lea sezon al transformărilor, Radu Ştefan Bănică, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe şi Cristina Vasiu vor evolua solo, în vreme ce Adriana Trandafir va concura din nou alături de Romică Ţociu, Andrei Ştefănescu va face echipă cu Ana Baniciu, iar Liviu Vârciu va performa alături de Raluka.

Noul sezon de Te cunosc de undeva! începe pe 6 februarie, de la 20:00, la Antena 1.

Ultimele știri