Pagina oficială de Facebook a Simonei Gherghe a fost spartă de hackeri! Ce a apărut pe contul fostei prezentatoare!

Luna iulie a început prost pentru Simona Gherghe. Pagina sa oficială de Facebook a fost atacată de hackeri.

Simona GHerghe

De cum am intrat in luna lui cuptor, problemele și-au făcut apariția pentru Simona Gherghe. Pe pagina oficială a vedetei au inceput sa apară postări ciudate, cu niște construcții și diverse filmulețe care nu au legătura cu postările Simonei.

Drama nebănuită a Simonei Gherghe. Prezentatoarea TV a încasat bătăi crunte: ”Chinul a durat vreo trei ani”

Ulterior, fosta prezentatoare a anunțat pe un alt cont de-al său, faptul că pagina sa oficială a fost spartă.

“Contul meu oficial de facebook (cel cu peste 822.000 de urmaritori si bifa albastra) mi-a fost spart. Stiu, am postat mesajul acesta si azi-dimineata, dar a disparut. Ideea e ca tot ce se posteaza acolo, de cateva ore, nu imi apartine. Am sesizat deja Facebook, sper sa-l recuperez cat mai repede! Pana atunci, ne auzim aici si pe Instagram!”, a scris Simona pe Facebook.

Simona Gherghe ''fuge'' de copii pentru a-şi satisface poftele. Ce interdicții și-a impus pentru siguranța micuților: "Niciodată de față cu ei"

Acest mesaj a fost postat pe data de 1 iulie, și se pare că încă problema nu s-a rezolvat, de cei de la Facebook. Contul oficial al Simonei este în continuare spart, iar postările care apar acolo nu aparțin vedetei.

Iar cum o problemă nu vine niciodată singură, vineri, vedeta a vrut să petreaca timp prețios alături de copiii ei la Grădina Zoologica din București, doar ca și aici s-a lovit de o mica problemă. Fosta prezentatoare a reacționat imediat cu un mesag tot pe rețelele de socializare.

Pagina oficială de Facebook a Simonei Gherghe a fost spartă de hackeri! Ce a apărut pe contul fostei prezentatoare!

Simona Gherghe s-a declarat nemulțumită după ce a descoperit o neregulă la Grădina Zoologică din București. Este vorba despre programul de vizitare care nu este actualizat pe site-ul grădinii zoologice, astfel că vedeta și copiii săi, dar și alți zeci de părinți și prichindeii lor au fost nevoiți să aștepte în soare deschiderea porților.

Simona Gherghe, speriată de pandemia de COVID-19! Cum se ține departe de viruși: "Îmi fac un vaccin pe care copiii..."

“Ce-mi place mie precizia institutiilor… La Zoo Baneasa, pe site, programul e 09:00 – 17:00. Ei, cand ajungi acolo, constati, de fapt, ca se deschide la 10:00… O multime de copii si parinti asteapta sa se arda-n soare… ?”, a scris fosta prezentatoare TV pe contul său de Facebook.

Ultimele știri