Căutare Live

Simona Gherghe, speriată de pandemia de COVID-19! Cum se ține departe de viruși: "Îmi fac un vaccin pe care copiii..."

Simona Gherghe a făcut o vizită neașteptată la medic. De ce a ajuns fosta prezentatoare Acces Direct de urgență la specialist? Iată anunțul făcut de vedeta Antena 1!

Simona Gherghe

Facebook / Simona Gherghe

Simona Gherghe este foarte atentă la familia sa și la nevoile celor dragi din ultima perioadă mai ales în timpul crizei sanitare pe care încă o traversăm.

Fosta prezentatoare de la Acces Direct a declarat chiar de la începutul pandemiei de coronavirus că este foarte speriată de situația din țara noastră, iar acum că totul s-a mai calmat și starea de alertă s-a instaurat, Simona a luat o decizie importantă pentru a-și proteja familia de viruși.

Simona Gherghe, la un pas de atac cerebral din cauza pastilelor de slăbit! "Medicii mi-au spus!"

Vedeta Antena 1 a fugit la cabinetul medicului de familie și și-a făcut un vaccin care protejează împotriva pneumoniei.

Blondina nici nu s-a mai gândit la criticile care ar putea veni din partea unor cârcotași care ar putea spune că exagerează cu protecția sau că ar mai fi trebui să aștepte…așa că le-a dezvăluit fanilor totul pe rețelele de socializare.

„Sunt la medicul de familie. Am ajuns acum, sunt parcată în fața clinicii”

Simona Gherghe vorbește pentru prima oară despre problemele pe care le-a avut cu cei doi copii: „Nici nu îndrăzneam să mai sper”​

„Bună, dragilor! Sunt la medicul de familie. Am ajuns acum, sunt parcată în fața clinicii, pentru că mă vaccinez. Îmi fac un vaccin pe care copiii, bebelușii îl au trecuți acolo în schema obligatorie, mamele în știu. Este cel care care te ferește să faci pneumonii de alea urâte cu streptococ și așa mai departe. Doctorul nostru de familie ni l-a recomandat și nouă, așa că l-am făcut toți din casă: copiii, bunicii, soțul meu Răzvan, astăzi sunt programată eu să-l fac. Și ni l-a recomandat tocmai pentru că este situația asta legată de COVID-19 și este nevoie să ne protejăm cât de mult putem”, a mărturisit Simona Gherghe.

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Abi Talent se mândrește cu una dintre cele mai frumoase iubite. Cum arată tânăra sexy care l-a cucerit pe celebrul influ...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri