Pasiunea lui Cheloo despre care puțini știau. Cum îi place să-și petreacă timpul liber

Cheloo va fi copilotul lui Mihai Ban la Raliul Dakar, una dintre cele mai impresionante competiții automobilistice și de motociclism off-road de tip rally ride.

Cheloo va fi copilotul lui Mihai Ban la Raliul Dakar, una dintre cele mai impresionante competiții automobilistice și de motociclism off-road de tip rally ride

Antena 1

Cheloo este pasionat de competiții de off road. Pasiunea pentru mașini 4X4 și competiții off road este una veche pentru juratul iUmor. 2006 a fost anul în care s-a înscris prima oară la un open pe lângă campionatul național, iar de atunci, a avut mai multe participări ca pilot și copilot, alături de piloți consacrați, conform Portal SM.

Cheloo va fi copilotul lui Mihai Ban la Raliul Dakar

”E proiectul lui Mihai Ban și am fost invitat în ultimele secunde, după ce toată munca și toată treaba s-a depus, s-a făcut cererea și am fost invitat și eu. (...) Sunt începător, să nu aveți așteptări. În afară de Mihai Ban nu trebuie să aibă nimeni așteptări. Trebuie să menționez, nu am niciun merit la capitolul acesta. Nu eu am făcut istoria auto în ultimii 60 de ani. Suntem primul echipaj românesc 100% la clasa auto. Pentru asta ne ducem anul acesta, ca să fim primii și după aceea o să câștigăm Dakar-ul.”, a povestit Cheloo.

În stilul caracteristic, artistul s-a amuzat pe seama atribuțiilor și rezultatelor sale de copilot.

Citește și: Cheloo a lansat o piesă nouă, într-o colaborare cu un alt artist. Cum sună noul proiect al juratului iUmor

”Înainte de start, cu 30 de minute, iau briceagul, tai roțile celor care par a fi competitivi. După aceea am de ghidat pilotul ca să ajungem la finish, să nu dormim săptămâni în deșert. Am de dat la lopată, în caz că ajungem în nisip, și am de luat pentru Mihai Ban absolut obligatoriile penalizări. Eu l-am forțat să devină mult mai bun de când e cu mine în mașină. El nu are de bătut ceilalți concurenți, are de bătut și copilotul la puncte.

I-am dat cele mai mari penalizări din viața lui, dacă nu singurele. Mă mândresc cu asta, sunt un element extraordinar în cariera lui. Suntem campioni la penalizări în Europa, e numai meritul meu. Salut inconțientul lui Mihai Ban pentru că m-a invitat la primul concurs și toată lumea s-a șocat: ”Cum, ai venit cu începătorul?”, a mai explicat artistul.

Cum a luat ființă competiția Raliul Dakar

Cursa a fost organizată în 1978, după ce Thierry Sabine s-a rătăcit în deșert și a decis că este un loc propice pentru a organiza un raliu regulat. Inițial cursa se desfășura pe traseul Paris, Franța - Dakar, Senegal, întreruptă de un transfer peste Marea Mediterană, dar în timp, din motive politice, traseul, punctul de plecare și cel de sosire au fost schimbate.

Până în 1994 competiția începea de pe Champs-Élysées din Paris, dar în urma plângerilor primite de la primăria capitalei franceze a determinat ASO să înceapă și să finalizeze competiția la Euro Disney. După acest an punctul de plecare a raliului a variat.

Pippa Middleton a dezvăluit secretul din spatele siluetei sale. Cum reușește sora lui Kate Middleton să se mențină în formă
Pippa Middleton a dezvăluit secretul din spatele siluetei sale. Sora lui Kate Middleton nu ține...
Horoscopul zilei de 23 septembrie 2021. Berbecii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 septembrie 2021 aduce multe momente dificile în viața Berbecilor....
Parteneri
Parmigiana de vinete. Rețetă clasică din bucătăria italiană
Parmigiana de vinete este o rețetă din bucătăria tradițională italiană de vinete cu parmezan și cu sos de roșii. Pe cât de simplă este rețeta, pe atât de gustoasă și consistentă.
Catine.ro
Ultimele știri