Căutare Live

Pepe are singurul bar din țară, deschis după ora 23! Artistul a descoperit secretul

Pepe este mândrul posesor al singurului bar din țară care rămâne deschis chair și după ora 23!

Pepe face senzație pe canalul său de Youtube

Pepe deţine singurul bar din ţară care rămâne deschis şi după ora 23. Vă asigurăm însă că nimic nu este împotriva noilor reguli ale autorităţilor. Vorbim despre un local virtual, un soi de vlog pe canalul artistului de Youtube.

Pepe are un bar virtual, cu care face spectacol pe YouTube

Este modul prin care Pepe poate păstra legătura cu fanii, chiar şi de la distanţă. Le cântă şi îi încântă cu proiecte noi, dar şi cu invitaţi de seamă.

Dacă vă încurcă faptul că barurile şi terasele se închid la ora 23, Pepe a venit cu soluţia: a creat primul bar virtual!

citește și: Pepe, cea mai frumoasă declaraţie de dragoste! Ce cuvinte i-a transmis soţiei sale

Este de fapt un vlog pe canalul său de Youtube prin care artistul poate păstra legătura cu fanii săi chiar şi de la distanţă. Şi nu doar atât, căci surprizele se ţin lanţ.

Separaţi, dar împreună în online. La asta s-a gândit Pepe atunci când a creat. primul bar virtual din ţară, găzduit chiar pe canalul lui de Youtube. Este un loc în care artistul îşi dă întâlnire cu alte vedete din ţară şi în care fanii îi pot comenta în timp real.

citește și: Secrete din trecutul lui Pepe. Care a fost, de fapt, prima afacere a artistului: "Vindeam cafea, făceam şniţele, grătar, mici"

Proiectul a început luna trecută. Ideea este mai veche, doar că odată cu pandemia, Pepe a căutat căi să ţină legătura cu cei care îi apreciază munca. Videoclipurile strâng acum mii de vizualizări, unele contra cost. Ca o adevărată gazdă, artistul are grijă ca invitaţii săi să se simtă bine! Cum arată barul virtual al lui Pepe și ce surprize pregătește artistul fanilor săi?

Află totul urmărind clipul video de mai sus din materialul celor de la Observator!

Miley Cyrus, îngenuncheată de durere. Anunțul sfâșietor făcut pe Instagram: ”Bunica mea a murit, dar nu o voi uita nicio... Sean Connery, actorul care a redefinit statutul de star de cinema, a împlinit 90 de ani...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri