Pepe, cea mai frumoasă declaraţie de dragoste! Ce cuvinte i-a transmis soţiei sale

Pepe şi Raluca Pascu formează o familie frumoasă, iar artistul nu ratează nicio ocazie de a-i arăta soţiei cât o iubeşte şi de a o răsfăţa.

Pepe și Raluca

Pepe și Raluca Pascu par să se înțeleagă mai bine ca niciodată, având în vedere ultima declarație de dragoste transmisă de soț!

Pepe și Raluca sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Se observă din postările de pe rețelele de socializare, unde soția își privește partenerul cu ochi calzi, plini de dragoste și recunoștință.

Lidia Buble, aşa cum nu ai mai văzut-o niciodată! Cum arată vedeta, fără strop de machiaj. Artista și-a uimit fanii | Foto

La rândul lui, artistul a ținut și să-i transmită un mesaj în care să-și exprime sentimentele pe care le nutrește pentru partenera lui: „Alături de inima mea❤️”, a scris Pepe pe Instagram, în dreptul fotografiei cu mama copiilor săi.

Alaturi de inima mea❤️

A post shared by Pepe (@pepe.ro) on

Fanii au reacționat imediat, iar comentariile au fost pe măsură: Sunteți doi frumoși, aveți o familie superbă!!, 'Să fiți sănătoși și fericiți împreună!/ „Foarte frumoși împreună!”, „Minunată pereche”, „Va pup foarte frumosi”, „Superbi”, „Așa să fiți toată viața', „Fiți fericiți, inimi frumoase. Mă înclin”.

Raluca Pascu și Pepe formează un cuplu frumos, iar tabloul este întregit de cele două fiice: Rosa Alexandra și Maria. Micuțele au crescut și sunt absolut adorabile!

Reamintim că Pepe și Raluca s-au căsătorit civil în urmă cu 8 ani, în timp ce cununia religioasă a avut loc doi ani mai târziu. În 2012 au devenit părinți pentru prima oară: fiica lor cea mare, Maria, urmează să împlinească pe 15 august 8 ani. În aprilie 2015 a venit pe lume și mezina familiei, Rosa Alexandra, care are deja 5 ani.

Cea mai sexy apariție a Anamariei Prodan în costum de baie. Impresara și-a etalat trupul în toată splendoarea | Foto

Pepe, cea mai frumoasă declaraţie de dragoste! Ce cuvinte i-a transmis soţiei sale

Ultimele știri