Pepe și Raluca Pastramă, prima poză după despărțire. Ce i-a făcut să se reîntâlească la două luni de la divorț

Pepe și Raluca Pastramă au surprins pe toată lumea cu o fotografie împreună, la două luni de la divorț. Cei doi s-au reîntâlnit pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viața lor.

Pepe și Raluca Pastramă au surprins pe toată lumea cu o fotografie împreună, la două luni de la divorț.

Instagram

Pepe și Raluca Pastramă au trăit o frumoasă poveste de dragoste mai bine de 8 ani, însă la începutul acestui an au decis să divorțeze din cauza neînțelegerilor. Artistul a susținut de la bun început că decizia separării aparține fostei sale soții.

Deși au hotărât să se despartă, cei doi au rămas în relații bune pentru a avea grijă de fetițele lor, iar recent Raluca Pastramă a uimit pe toată lumea cu o imagine alături de fostul soț.

Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună

Azi este o zi importantă din viața artistului și a Ralucăi Pastramă. Fiica lor, Rossa, a împlinit 6 ani și și-a aniversat ziua de naștere, iar acest prilej de bucurie i-a făcut pe cei doi să se reîntâlnească pentru a sărbători unul dintre cele mai importante evenimente din viața lor.

De asemenea, fosta soție a lui Pepe a publicat pe contul oficial de Instagram și o serie de imagini de la petrecerea micuței lor, care au înduioșat inima internauților. Frumoasa brunetă a transmis și un mesaj emoționant celor care i-au scris cele mai minunate cuvinte.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Pepe a vorbit despre viața amoroasă după divorțul de Raluca Pastramă

"Fetița mea este din ce în ce mai mare! Mulțumim pentru toate mesajele și gândurile frumoase ce ni le-ați transmis, ne dorim să se întoarcă înzecit către voi!", a fost descrierea pe care a adăugat-o la seria de poze.

Imaginea a strâns 1.000 de aprecieri și o mulțime de urări din partea oamenilor care o apreciază și o îndrăgesc. Aceștia au ținut neapărat să îi transmită cele mai bune gânduri și complimente.

Cei doi se mândresc peste tot cu fetițele lor, care cresc pe zi ce trece. Un lucru este evident, micuța Rossa a moștenit cele mai frumoase trăsături de la părinții săi și este o domnișoară superbă în adevăratul sens al cuvântului.

Ce mesaj i-au transmis Raluca Pastramă și Pepe fiicei lor de ziua ei

Rosa Pascu, fiica lui Pepe și a Ralucăi Pastramă, a împlinit pe 6 ani, iar părinții săi i-au transmis cele mai frumoase și emoționante mesaje. Artistul și și fosta sa soție s-au căsătorit în 2012, însă au hotărât să divorțeze la noar pe data de 8 februarie 2021. Aceștia au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar din rodul iubirii lor s-au născut două fetițe superbe, Rosa Alexandra Pascu și Maria Pascu.

Citește și: Bărbatul pe care Raluca Pastramă l-a numit „sufletul meu”. Fotografia emoționantă publicată de fosta soție a lui Pepe

"🌹 6 🌹 La mulți ani, inimioara mea frumoasă, puiul meu blând si bun, la mulți ani trandafirașul vieții mele, Rosa inimii mele!!! Te iubesc, frumusețea mea, chipul meu perfect!❤️", a fost mesajul pe care i l-a transmis Raluca Pastramă fiicei sale, alături de câteva fotografii adorabile.

Și Pepe i-a transmis fetiței sale un mesaj emoționant prin intermediul mai mult InstaStory. De asemenea, artistul a distribuit și povestea fostei soții, în care Raluca îi făcea Rosei cele mai frumoase urări.

Cântărețul a publicat o poză cu cele două fetițe ale sale, iar mesajul său a înduioșat inima fanilor săi.

"La mulți ani, ❤️ mea!", a scris acesta.

Ultimele știri