Antena Căutare

Te cunosc de undeva 2020, ediția 14. Tavi Clonda cântă Achy Breaky Heart, piesa care l-a consacrat pe Billy Ray Cyrus

Tavi Clonda a intrat în pielea lui unui cowboy puternic cu piesa Achy Breaky Heart a cântărețului Billy Ray Cyrus.

tavi clonda deghizat pe scena te cunosc de undeva Galerie
Te cunosc de undeva 2020, ediția 14. Tavi Clonda intră în pielea lui unui cowboy puternic cu piesa Achy Breaky Heart | antena 1

Tavi Clonda a luat scena cu asalt, cu energie și o atitudine surprinzătoare, s-a transformat în Billy Ray Cyrus.

“Seamănă puțin cu George Michael, dar mai văcar de Texas”, spune Cristi Iacob despre personajul pe care Tavi trebuie să îl interepreteze.

“Ești agresiv. El are o eleganță, o cavalerie rusticană”, i-a transmis Ozana Barabancea, corectându-I vocea și îndemnându-l să intre mai bine în pielea personajului.

citește și: Te cunosc de undeva 2020, ediția 13. AMI, inocentă în pielea personajului Cleopatra Stratan. Ozana: „Genial”

Tavi Clonda nu a scăpat nici de această dată de coregrafie. El a trebuit să învețe câțiva pași simpli pe care Billy îi face de obicei pe scenă, imitând un cowboy.

Tavi Clonda a repetat intens pentru momentul de la Te Cunosc de Undeva 2020

“Asta m-a frapat la Billy Ray Cyrus. Cu gura zâmbește și cântă, iar ochii spun altceva”, spune Cristi care a își dorea foarte mult să vadă același lucru și de la concurentul Te cunosc de undeva!.

“A avut și Tavi o evoluție, de la un om mai puțin înțepenit în el însăși, acum are o libertate. Cu siguranță îl va ajuta și în concertele lui”, a completat juratul.

Cu o explozie de energie greu de egalat, o carismă și un talent deosebit, artistul l-ar fi făcut mândru pe Billy dacă acesta i-ar fi privit reprezentația de excepție. El și-a jucat rolul ca un adevărat profesionist, impresionând atât juriul, cât și publicul.

Achy Breaky Heart, comentat de jurații Cristi Iacob, Andreea Bălan, Ozana Barabancea și Aurelian Temișan

Liviu și Andrei, făcând glume pe seama piesei interpretate de Tavi, spuneau că au cântat și eu cândva “Un elefant se legăna pe o pânză de păianjen”.

“Am două fetițe și m-a inspirat foarte mult piesa asta”, a spus Tavi despre melodia pentru copii.

“Mi-a plăcut ce-am auzit, mi-a plăcut lejeritatea ta, mi-a plăcut că te-ai simțit precum peștele în apă și iată că după un sezon atât de controversat, m-ai învins”, a spus Ozana Barabancea despre momentul lui Tavi.

citește și: Te cunosc de undeva 2020, ediția 13. Jojo l-a adus în platou pe Mihai Trăistariu, cu o piesă celebră de la începutul anilor 2000

“Știți ce-I important atunci când greșiți? Să nu se vadă și să te redresezi imediat. (…) Mi-a plăcut foarte mult și ai fost extrem de vesel, parcă era piesa ta”, a completat Andreea Bălan.

“Foarte bun personaj, ruleta te iubește. Ți-a dat un personaj (…) foarte bun. Ne-am ridicat cu toții și nu am făcut-o din complezență, crede-ne”, a adăugat Cristi Iacob.

Marea Finală Te cunosc de undeva!, sâmbătă, 19 decembrie, ora 20.00!

Te cunosc de undeva 2020, ediția 14. Jojo, cea mai mare provocare muzicală cu piesa lui Tom Jones, Love me tonight... Te cunosc de undeva 2020, ediția 14. AMI, mai sexy ca oricând, face un show incendiar transformată în Christina Aguilera...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Te cunosc de undeva Sezonul 20, 24 februarie 2024. Florin Ristei și Ilona Brezoianu - jurizare Te cunosc de undeva Sezonul 20, 24 februarie 2024. Florin Ristei și Ilona Brezoianu - jurizare Sambata, 24.02.2024, 22:50
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Super Neatza, 1 martie 2024. Cum putem face bani din activitatea noastră în mediul online
Super Neatza, 1 martie 2024. Cum putem face bani din activitatea noastră în mediul online Vineri, 01.03.2024, 09:48
O filipineză şi o spanioloaică, test de folclor românesc la Te cunosc de undeva!  „Tocmai nouă să ni se întâmple asta!”

O filipineză şi o spanioloaică, test de folclor românesc la Te cunosc de undeva! „Tocmai nouă să ni se întâmple asta!”

Cea de-a treia gală Te cunosc de undeva!, difuzată mâine seară, de la 20.00, la Antena 1, le aduce telespectatorilor o nouă serie de transformări spectaculoase şi momente artistice de excepţie, dar şi multe faze amuzante, ale căror protagonişti sunt cele 8 echipe de vedete concurente.

Vineri, 01.03.2024, 11:55
Andreea Bălan, peripeții la miezul nopții. Jurata Te cunosc de undeva! nu a putut intra în casă la întoarcerea de la filmări

Andreea Bălan, peripeții la miezul nopții. Jurata Te cunosc de undeva! nu a putut intra în casă la întoarcerea de la filmări

Andreea Bălan a fost nevoită să arunce cu obiecte în geam la miezul nopții. Jurata s-a confruntat cu o situație neplăcută când s-a întors de la filmările Te cunosc de undeva!

Joi, 29.02.2024, 13:14
Primul bonus al sezonului 20 se acordă sâmbăta aceasta la Te cunosc de undeva!

Primul bonus al sezonului 20 se acordă sâmbăta aceasta la Te cunosc de undeva!

Seară încărcată de emoţie sâmbătă, de la 20:00, la Te cunosc de undeva!. Pentru prima oară în sezonul 20, unul dintre juraţi va folosi bonusul de 100 de puncte care va aduce cu sine o schimbare drastică a clasamentului.

Miercuri, 28.02.2024, 12:33
Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei au câștigat a doua gală. Ce punctaj au obținut

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei au câștigat a doua gală. Ce punctaj au obținut

Cea de-a doua gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 24 februarie 2024 a adus o surpriză atât concurenților, cât și telespectatorilor transforming show-ului. Puntele de la canapea au dat peste cap clasamentul, iar echipa câștigătoare a fost extrem de fericită.

Sambata, 24.02.2024, 23:20
Ultimele știri
x