Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Poza cu Bianca Drăgușanu la care Cătălin Botezatu a dat like. Rochia roșie care i-a atras atenția fostului ei iubit | Foto

Este o femeie frumoasă și știe foarte bine asta. Bianca Dragușanu nu ratează nicio ocazie pentru a-și pune în evidență calitățile și la fel a făcut și acum, când a reușit să își înnebunească toți fanii cu o rochie provocatoare.

Bianca Drăgușanu

Instagram / Bianca Drăgușanu

Ține zilnic legatura cu fanii ei, cărora le împărtășește tot ce i se întâmplă și la fel a făcut și acum. Doar ca, de data asta Bianca Drăgușanu a reușit să își incite toți admiratorii, inclusiv pe Cătălin Botezatu.

Chiar dacă este mămică, Bianca Dragușanu nu evită ținutele sexy. Vedeta a publicat pe contul ei de Instagram o imagine în care poartă o ținută indrazneață, roșie, decoltată și care îi pune silueta în evidență.

Portret de familie în patru. Imagine de peste 5000 de like-uri cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea și fetițele lor, la plajă | Foto

Fanii au înroșit imediat butonul de like și cu greu s-au oprit din a-i adresa cele mai frumoase cuvinte. Rochia roșie i-a atras atentia și fostului ei iubit Catălin Botezatu.

Are copii și e la casa lui, dar puțini își amintesc cum arăta Liviu Varciu în 2001: "Pe vremea când aveam garda de corp"

"Wow😍😍😍😍", "Cool 👌", "Bravoo 👏 asa sã faci..sã ii omori cu zãmbetul teu frumos😍", "Doamne esti superba ❤️❤️❤️❤️", "Ești cea mai frumoasă vedetă 😍😍😍", "Diva divelor❤️", "Adorabilă❤️❤️❤️❤️", "Esti foarte frumosa. Te pup 🔥😍❤️", "Perfecta❤️", sunt doar câteva dintre reacțiile celor care o apreciază pe vedetă în mediul online.

Recomandari