Prima apariție publică împreună a cuplului Edward Sanda și Cleopatra Stratan! Cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți

Cum s-au afişat Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, la scurt timp după ce au recunoscut că sunt împreună. Fanii celor doi sunt în extaz.

Edward Sanda si Cleopatra Stratan

cancan.ro

Un nou cuplu celebru a apărut în showbiz-ul românesc. Frumoasa Cleopatra Stratan l-a găsit pe " Ghiță". Cântăreață se iubește cu celebrul Edward Sanda.

Detalii bombă, despre cel mai nou cuplu din showbiz! Cleopatra Stratan l-a găsit pe "Ghiță!" Frumoasa cântăreață se iubește cu un celebru și foarte îndrăgit artist! |VIDEO

Cum s-au afişat Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, la scurt timp după ce au recunoscut că sunt împreună. Fanii celor doi sunt în extaz

Deși, în urmă cu mai bine de jumatate de an, Edward Sanda declara că între el și Cleopatra nu există nimic mai mult decât o colaborare strict profesională. Același lucru îl declara și Cleopatra la acea vreme.

Iubitul Biancăi Drăguşanu, prins când gonea cu 104 km/h, în centrul capitalei, în condițiile în care trebuia să se afle în izolare |Video

Au tot existat zvonuri conform cărora ar avea o relație, dar au negat. Cel puțin până acum! Cleopatra Stratan şi Edward Sanda formează cel mai nou cuplu din showbiz. Cei doi sunt extrem de îndrăgostiți, iar fanii artiștilor sunt în culmea fericirii.

Imagini romantice cu Vlăduța Lupău și soțul ei! Partenerul artistei o răsfață ca pe o regină! |Video

Recent, cei doi au făcut un live împreună, iar fanii s-au bucurat să-și vadă idolii împreună. Mai ales că Edward și Cleopatra colaborează și în plan muzical, așa că nu este exclus să scoată o nouă melodie cât de repede.

Prima apariție publică împreună a cuplului Edward Sanda și Cleopatra Stratan! Cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți

Ultimele știri