Iubitul Biancăi Drăguşanu, prins când gonea cu 104 km/h, în centrul capitalei, în condițiile în care trebuia să se afle în izolare |Video

Iubitul Biancăi Drăgușanu a fost prins de polițiști circulând cu o viteză de 104km/h pe o stradă din sectorul 2 al capitalei.

Un bărbat de 35 de ani a fost prins de polițiști circulând cu o viteză de 104km/h pe o stradă din sectorul 2 al Capitalei. Surse judiciare susțin că este vorba de Alex Bodi, iubitul Biancăi Drăgușanu.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu, mărturisiri despre pasiunea care i-a umplut buzunarele! "Au fost momente când nu aveam ce să mănânc" |VIDEO

Incidentul a avut loc marți, în jurul orei 12. Agenții l-au surprins pe bărbat, când conducea cu 104 km/h, iar când polițiștii l-au oprit au constatat că el trebuia sa se afle în izolare.

Bărbatul a fost deja amendat, iar masura carantinării sub paza a fost luată.

Bianca Drăgușanu, schimbare radicală de look! Vedeta nu mai este blondă cu părul lung, cum o știai! Cum arată acum! |Foto

Pentru a se ajunge la aceasta constatare, că Alex Bodi nu respecta măsura izolării a trebuit sa conduca cu 104 km/h prin oraș, în sectorul 2 al capitalei, în condițiile în care în interiorul localităților viteza maximă este de 50 km/h. Barbatul a depășit cu 55 km peste limita admis.a El a rămas fără permis si a fost amendat cu 2175 de lei.

Urmăriți mai multe accesând clipul video de mai sus, difuzat la Antena3.

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri