Căutare Live

Prima declarație a lui What’s Up după ce s-a luat la bătaie cu un vecin: "Am făcut ca niște cocoși, ca la 14 ani. Ne-am julit puțin"

După ce s-a luat la bătaie cu un vecin, What’s Up a fost pedepsit. Se pare că artistul era sub urmărire de mai multă vreme, iar în urma incidentului va trebui să presteze muncă în folosul comunităţii.

What’s Up

Facebook / What’s Up

Rapperul a recunoscut că a sărit la bătaie, însă povesteşte că ce a urmat a fost ca o luptă între puştani: „Eu nu deranjez vecinii pentru că îmi doresc, dar când faci note muzicale, dai și volumul mai tare. Realitatea nu este asta prezentată în presă. Realitatea este că, atunci când el era cu copilul în brațe, i-am zis: ‘Te rog, nu mai țipa cu copilul în brațe”, a spus What’s Up.

What's UP nu se dezminte nici de data asta. La cateva luni dupa ce si-ar fi agresat iubita, cântăreţul a sărit să bată un tată cu un copil în brațe. Detalii șocante!

„Am făcut ca niște cocoși, ca la 14 ani. Ne-am julit puțin, exact ca în curtea școlii a fost”, a explicat cântăreţul.

Cum a fost sancţionat artistul

What’s Up trebuie sa presteze muncă în folosul comunităţii.

„Mi-au dat muncă în folosul comunității. Acum asta mă așteaptă, muncă”, a declarat What’s Up.

Prima declarație a lui What’s Up după ce s-a luat la bătaie cu un vecin: "Am făcut ca niște cocoși, ca la 14 ani. Ne-am julit puțin"

Comunicat al Poliţiei

”La data de 8 iunie a.c.,orele 18:40, polițiștii din Pantelimon au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că în jurul orelor 18:30, un bărbat, din orașul Pantelimon, în timp ce se afla în fața imobilului de domiciliu, pe fondul unor neînțelegeri, a fost agresat fizic, fiind lovit de către un alt bărbat. La fața locului s-au deplasat polițiștii din Pantelimon, pentru efectuarea de activități specifice.

DE NECREZUT! Delia a dezvăluit secretul prin care își menține silueta. Cum reușește să arate impecabil: "Mănânc tot ce îmi doresc, dar..."

În urma verificărilor bărbatul respectiv a fost identificat, în cauză fiind întocmit și un proces verbal, în care au fost consemnate aspectele constatate. Întrucât bărbatul reclamat a devenit recalcitrant, perturbând liniștea și ordinea publică, polițiștii l-au sancționat contravențional conform legii 61/ 91, cu amendă de 1000 de lei. Cercetările sunt continuate de către polițiștii din Pantelimon, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. De asemenea, la aceeași dată au fost depuse 5 sesizări scrise față de același bărbat, cu privire la faptul că în ultimele zile, acesta deranjează ordinea și liniștea publică, prin ascultarea muzicii la intensitate ridicată, sens în care, polițiștii ilfoveni din Pantelimon efectuează verificări, pentru stabilirea situației de fapt și de drept”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri