Prima fotografie postată de frumoasa cântăreață cu iubitul ei. De cine e îndrăgostită Cristina Spătar

De Revelion, Cristna Spătar a arătat că începuturile sunt de bun augur, și a decis să se afișeze pentru prima dată cu iubitul ei.

Prima fotografie postată de frumoasa cântăreață cu iubitul ei. De cine s-a îndrăgostit Cristina Spătar

instagram

Cristina, care a depășit momentul divorțului de fostul soț, este acum din nou îndrăgostită. Frumoasa cântăreață și-a făcut publicp relația de dragoste pe care o are cu Tiberiu Vărzaru. Cei doi sunt împreună de 4 ani, dar abia acum s-au afișat pentru prima dată împreună.

Cei doi au petrecut noaptea dintre ani împreună, într-un cadru romantic, iar fotografia în care ei apar îmbrățișați emană multă fericire. Cristina Spătar, în vârstă de 47 de ani, e îndrăgostită nebunește de Tiberiu, în vârstă de doar 26 de ani. În ciuda diferenței de vârstă, cântăreața și iubitul ei se înțeleg de minune.

„Iubitul meu este Tibi Vărzaru, îl știți. Suntem împreună de la divorț”, a declarat Cristina Spătar, pentru Click.ro.

Cristina Spătar, îndrăgostită iremediabil

Cristina l-a cunoscut pe iubitul ei în vara anului 2016, la scurt timp de la divorțul vedetei. După despărțirea de fostul soț, Cristina a trecut printr-o perioadă dificilă. Artista a trebuit să se mute din vila în care locuia, împreună cu cei doi copii ai săi, Albert și Aida Maria.

Tiberiu a apărut în viața ei când Cristina avea cea mai mare nevoie de sprijin. Artista nu mai avea un venit stabil și a încercat să își lanseze propria afacere. Ea a mărturisit că noul ei iubit a ajutat-o și pe plan financiar, oferindu-i sprijinul pentru a se putea relansa.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Din nefericire, din cauza pandemiei de coronavirus, afacerea sa cu haine nu a funcționat așa cum se aștepta. Chiar dacă pe plan profesional lucrurile nu au intrat încă pe un făgaș normal, Cristina e bucuroasă că în plan amoros totul decurge perfect.

Artista a mai declarat: “Nu am primit niciun leu de la fostul soţ, mi-am pus pe picioare atelierul de haine, am obţinut şi contracte cu ajutorul prietenului meu. Prietenul meu m-a ajutat foarte tare cu afacerea. El este cel care stă în spatele acestui business. Iubitul meu este alături de mine de la divorț. Toată lumea are un iubit, eu de ce să nu am?”.

Cât de mari sunt acum copiii Cristinei Spătar

Din fosta căsnicie, diva R&B are doi copii, o fetiță pe nume Aida, în vârstă de 8 ani, și un băiețel pe nume Albert, în vârstă de 10 ani.

Cristina e foarte mândră de copii ei și postează adesea fotografii cu ei pe contul ei de Instagram. În ciuda divorțului, cei mici au învățat să fie înțelegători și petrec timp separat atât cu mama lor, cât și cu tatăl acestora.

Aida este deja o tânără domnișoare, care seamănă din ce în ce mai mult cu mama ei, pe măsură ce crește. De cealaltă parte, Albert, care e pasionat de sporturi, îi seamănă tatălui său.

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri