Căutare Live

Prima poză cu chipul băiatului lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu. Cum arată micuțul Luca Tiago și cu cine seamănă

Gabriela Prisăcariu a postat prima fotografie cu chipul copilului ei și a lui Dani Oțil. Cum arată micuțul Luca Tiago și cu cine seamănă.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au trăit cele mai emoționante clipe din viața lor în cursul zilei de marți, 11 septembrie 2021, când au devenit pentru prima dată părinți. Modelul în vârstă de 28 de ani a adus pe lume un băiețel perfect sănătos și se bucură că acum a devenit mămică.

Instagram/Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au trăit cele mai emoționante clipe din viața lor în cursul zilei de marți, 11 septembrie 2021, când au devenit pentru prima dată părinți. Modelul în vârstă de 29 de ani a adus pe lume un băiețel perfect sănătos și se bucură că acum a devenit mămică.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil sunt părinții unui băiețel minunat care a fost creștinat de curând. Modelul a postat o fotografie în care se vede chipul micuțului lor. Fanii au fost topiți să vadă cât de drăgălaș este copilul matinalului de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Cum arată băiatul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu. Imaginea adorabilă cu micuțul Luca Tiago

Cei doi sunt fascinați de cel mic, iar viața lor s-a schimbat total de când acest suflețel a venit în viața lor. Gabriela Prisăcariu a născut prin cezariană.

Oamenii au fost curioși să-l vadă pe micuț, iar modelul le-a făcut pe plac și a postat o fotografie adorabilă. Luca Tiago seamănă leit cu mama sa și i-a moștenit gropițele. La fotografie a reacționat și Dani Oțil în stilul său caracteristic: “Are gropite?! Acu vad. E închiriat pt poză? Nu e al meu 😂😂”.

De când a născut, Gabriela Prisăcariu a publicat o mulțime de imagini cu băiețelul său, dar de cele mai multe ori îi acoperea chipul cu emoticoane.

Citește și: Ce cadou i-a făcut Dani Oțil soției sale, Gabriela Prisăcariu, la împlinirea vârstei de 29 de ani

Care este semnificația prenumelui Luca Tiago

Cei doi au ales un nume special pentru copilașul lor care le-a luminat viețile și le-a întărit relația. Anunțul făcut de Gabriela Prisăcariu a fost la scurt timp după ce a născut și pare că nu a vrut să îl ascundă deloc. Modelul a scris public care este numele băiatului său, iar cei care o admiră nu au ezitat să o felicite și să-i transmită numeroase urări de bine.

Numele Luca este popular în România și este numelui unuia dintre cei 70 de ucenici ai Mântuitorului. Numele provine de la numele grecesc Lukas, ce reprezintă un diminutiv al numelui Lukios, Lucius (în latină) sau Lukanos, care înseamnă „lumină”, dar și „alb”.

Citește și
colaj de fotografii cu anamaria prodan si laurentiu reghecampf
Anamaria Prodan Reghecampf, reacție după ce circulă pe internet imagini cu ea dezbrăcată. Declarațiile impresarei
Anamaria Prodan Reghecampf, reacție după ce circulă pe internet imagini cu ea dezbrăcată. Declarațiile impresarei
Cum au sărbătorit Adrian Minune și soția de ziua ei de nume. Cât de bine a arătat Karmen la petrecere
Cum au sărbătorit Adrian Minune și soția de ziua ei de nume. Cât de bine a arătat Karmen la petrecere
Cum au sărbătorit Adrian Minune și soția de ziua ei de nume. Cât de bine a arătat Karmen la petrecere
felicitare cu urare de la multi ani romania de 1 decembrie
Felicitări pentru Ziua României.Spune într-un mod inedit ”La mulți ani, România”/ ”La mulți ani români” de 1 Decembrie
Felicitări pentru Ziua României.Spune într-un mod inedit ”La mulți ani, România”/ ”La mulți ani români” de 1 Decembrie
Mai multe articole

Luca provine și de la cuvântul „lucere” care înseamnă „a străluci” sau „a se lumina” Numele Tiago este mai puțin cunoscut, de origine portugheză și înseamnă "sfânt".

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. Cei doi s-au cunoscut prin prisma profesiei lor

Adevărul despre averea lui Liviu Vârciu. Ce sumă imensă obișnuia să câștige pe zi... Tzancă Uraganu, din nou probleme cu legea! Ce s-a întâmplat de această dată și ce decizie au luat magistrații...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri