Căutare Live

Primele declarații ale Irinei Columbeanu după ani de absență! Era star în online, dar a renunțat. Ce face acum

Irina Columbeanu devenit o adolescentă superbă, care poartă fustițe scurte și se aranjează extrem de elegant. Machiajul de pe chip și buclele din păr nu îi lipsesc, doar ea lipsește miilor de fani pe care îi avea când era doar o mică fetiță pasionată de Youtube și internet.

Irina Columbeanua devenit o adolescentă superbă, care poartă fustițe scurte și se aranjează extrem de elegant.

Instagram/Monica Gabor

Cu mulți ani în urmă, Irina Columbeanu era un adevărat star al mediului online și o figură extrem de îndrăgită atât în România, cât și în America. Vorbea extrem de coerent și atractiv pentru publicul său și știa să fie un creator de conținut extrem de bun. Dar ce s-a întâmplat cu ea?

Irinuca a dispărut brusc din mediul online, fără a da însă explicații. Acum doar puține videoclipuri ne mai aduc aminte de gingășia și energia ei din vlogurile făcute ca la carte. Ea și-a schimbat viața și a pus pregătirea profesională pe primul loc. Nu mai stă pe internet și are planuri mărețe pentru viitor.

Într-un rar interviu, Irina Columbeanu a vorbit despre viitoarea sa profesie și din ce va câștiga bani frumoși

Irina Columbeanu trăiește o viață în lux alături de mama ei și Mr. Pink în Statele Unite ale Americii, motiv pentru care Irinel Columbeanu o vede foarte rar. Adolescenta este stabilită în străinătate de mulți ani alături de Monica Gabor. Acolo, ea are planuri mari!

Ea este acum în clasa a X-a la un liceu din Malibu, California. Adolescenta a participat pe 24 iulie la un seminar de robotică în Anaheim, California, scrie Fanatik.

În cadrul evenimentului ea a vorbit despre viitorul său: „Îmi doresc să devin chirurg cardiotoracic sau neurochirurg, iar pentru a realiza acest lucru, sunt mereu în căutarea de noi oportunități STEM, pentru a-mi spori cunoștințele în domeniu și, sper, să le folosesc pentru a salva vieți, într-o bună zi.

Mă prefăceam că mașina pe care o construiam era pacientul meu și, cu fiecare pas pe care îl făceam, îmi imaginam că eram mai aproape de a salva o viață. Lucru pe care îl făceam atât în realitate, cât și în imaginația mea”, a declarat Irina Columbeanu pentru The Malibu Times, citat de Libertatea.

Citește și: De ce Irina Columbeanu nu a venit în România împreună cu mama sa. Ce au omis să facă Irinel Columbeanu și Monica Gabor

Citește și: Cât de mare și frumoasă a crescut Irina Columbeanu. Monica Gabor a publicat o imagine inedită cu fiica ei în rochie albă lungă

Lecția de viață dată de Romanița Iovan fiului ei. “L-am pus să spele haine și-i dădeam 50 ron până a devenit prea scump&... Ce decizie a luat Andreea Antonescu imediat după ce a aflat că este însărcinată. Vedeta este precaută...
Zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Nativii care își găsesc liniștea sufletească
Aici ai lista cu zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Trei semne zodiacale...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2022 vine cu vești bune pentru nativii Leu. Astrele spun că...
Parteneri
Lipii grecești pentru gyros. Lipii pufoase preparate pe plită sau la tigaie
Catine.ro
Ultimele știri
x