Live acumChefi la cutite Sezonul 9 (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Singurele imagini cu Britney Spears după ce s-a internat la Psihiatrie! Artista a rupt tăcerea: ”Am fost amenințată cu moartea!”

primele imagini cu britney spears dupa ce s-a internat

Au trecut câteva săptămâni de când celebra artistă Britney Spears a anunțat că s-a internat într-o clinică de psihiatrie, iar acum aceasta a transmis că ”totul este bine”.

Această reacție vine la scurt timp după ce mai mulți internauți și-au exprimat îngrijorarea cu privire la starea ei de sănătate.

GALRIE FOTO! Clona lui Britney Spears a strans 300.000 de lire dubland-o pe regina pop

”Am vrut să vă spun bună, pentru că se spun multe lucruri, care au scăpat de sub control. Sunt zvonuri, amenințări cu moartea la adresa mea și a echipei mele. Încerc să am grijă de mine, dar cu tot ce se întâmplă e tot mai greu. Nu credeți ce citiți. Au fost trimise emailuri false, de către cineva care pretinde că sunt eu. Situația mea e unică, dar vă promit că fac tot ce e mai bine pentru mine. Familia mea se confruntă cu o perioadă stresantă și suferă de anxietate, așa că am avut nevoie de timp ca să procesez asta. Poate că nu știți, dar eu sunt puternică și lupt pentru lucrurile în care cred”, a spus cântăreața pop, conform People.

Conform presei internaționale, Britney a ieșit din clinica de psihiatrie pentru un weekend, pentru a petrece Paștele alături de cei dragi, iar imaginile au făcut imediat înconjurul internetului.

FOTO HOT! Uite-o pe Britney Spears in patru labe si cu chilotii la vedere!

Cântăreața s-a internat într-un centru de tratament psihiatric la începutul lunii, după ce şi-a anulat rezidenţa în Las Vegas din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă tatăl ei.

Mai mulţi fani ai cântăreţei Britney Spears au protestat luni la Los Angeles cerând ca artista să fie externată din unitatea de tratament unde, spuneau ei, este internată împotriva voinţei.

Credit foto: Profimedia Images

Recomandari