Prin ce drame trece Britney Spears de ani de zile. Ce a ieșit la iveală în procesul de tutelă

Britney Spears a trecut prin momente dificile în ultimii 13 ani, motiv pentru care a cerut miercuri, 23 iunie, unui judecător să pună capăt tutelei „abuzive” a tatălui ei, Jamie Spears.

Britney Spears a trecut prin momente dificile în ultimii 13 ani, motiv pentru care a cerut miercuri, 23 iunie, unui judecător să pună capăt tutelei „abuzive” a tatălui ei, Jamie Spears.

Getty

Britney Spears este una dintre cele mai apreciate și cunoscute artiste, însă foarte puțini știu că această trăiește o adevărată dramă de 13 ani. În 2008, lui Jamie Spears i s-a acordat controlul total asupra afacerilor fiicei sale printr-o tutelă ordonată de istanță pe fondul îngrijorărilor legate de sănătate mintală a vedetei, iar de atunci cântăreața se simte controlată și își dorește ca tatăl ei să nu îi mai fie tutore.

Ce a ieșit la iveală în procesul de tutelă a lui Britney Spears

Artista s-a decis să vorbească public despre momentele groaznice prin care a trecut de când tatăl ei îi este tutore, relatează pitchfork.com.

"Am negat tot timpul acest lucru. Sunt traumatizată. Îmi vreau doar viaţa înapoi", a spus Birtney Spears, potrivit The New York Times.

"Vreau să încetez tutela fără să fiu evaluată. Legile ar trebui să se schimbe. Cred cu adevărat că această tutelă este abuzivă.", a mai adăugat ea.

Citește și: Britney Spears, în fața instanței după ce s-a retras din lumina reflectoarelor. Fanii sunt îngrijorați pentru siguranța ei

Britney Spears a susținut, de asemenea, că multe declarații pe care le-a făcut pe Instagram-ul său personal au fost false: „După ce am mințit și am spus lumii întregi că sunt bine și sunt fericită. Nu sunt bine, nu sunt fericită. Nu pot să dorm. ”

Artista a mai dezvăluit că i-a fost afectată întreaga viață și că nu își poate face planuri de viitor.

„Merit să am o viaţă, am muncit toată viaţa mea. Merit să am o pauză de doi, trei ani. Această tutelă îmi face mult mai mult rău decât bine”, a mai spus Britney Spears în timpul videoconferinței.

Citește și: În trecut avea o siluetă de invidat. Cum arată acum Britney Spears într-una dintre costumațiile adorate de fani

De asemenea, Jamie Spears a avut ceva de spus la acest proces. Avocatul lui, Vivian Lee Thoreen, a citit o declarație a acestuia:" Îi pare rău că și-a văzut fiica rănită și suferind atât de mult. Domnul Spears își iubește fiica și îi este foarte dor de ea ”.

Britney Spears a ajuns în tutela tatălui ei din anul 2008, iar de 13 ani spune că viața ei este un adevărat calvar. Cântăreața susține că își dorește să fie reprezentată de propriu avocat, să reînceapă ședințele de terapie și să aibă libertatea de a se căsători și de a avea un copil, fapt care îi este interzis acum.

De ce vrea Britney Spears să scape de sub tutela tatălui său

Încă de la începutul anului 2019, Britney Spears duce o viață discretă și s-a retras departe de luminile reflectoarelor. Singurele apariții în presă ale artistei se datorează pieselor sale lansate sau conflictul cu tatăl său.

În august 2020, Britney a cerut pentru prima dată unei curţi de justiţie din California să nu fie repusă sub tutela tatălui ei. Potrivit reprezentantului ei legal, tânăra nu voia să-și mai continue cariera de teama lui.

„Clienta mea m-a informat că se teme de tatăl ei. Nu va cânta din nou dacă tatăl ei se va ocupa în continuare de cariera ei”, explica atunci avocatul.

Parteneri
Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size
Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.
Catine.ro
Ultimele știri