Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Prin ce trece Gina Pistol în ultimul timestru de sarcină: „O iau razna”. Prezentatoarea a povestit cu ce provocări se confruntă

Gina Pistol mai are foarte puțin până când își va putea ține fetița în brațe. Până atunci, frumoasa prezentatoare de la Chefi la cuțite se confruntă cu o lipsă de energie profundă și cu stări de agitație când vine vorba de renovările necesare în casă.

Gina Pistol vorbește despre stările sale din ultimul trimestru de sarcină. Cum se simte vedeta

Instagram

Gina Pistol este în luna a opta de sarcină și își ține la curent fanii în ceea ce privește activitățile ei. Acum, în casa Ginei și a lui Smiley au loc renovări, iar praful și agitația, îi dau o stare proastă frumoasei prezentatoare.

„Vreau doar să mă culc și să mă trezesc peste două săptămâni când totul o să fie gata”, a spus vedeta pe Instastory.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO

Citește și: Ultima fotografie postată de Gina Pistol cu burtica de gravidă! Fanii au reacționat imediat

De asemenea, Gina Pistol a menționat că este lipsită de chef și de energie. Frumoasa prezentatoare urmărește diverse postări pe Instagram și a glumit că „o ia razna” de invidie.

Gina Pistol, în ultimul trimestru de sarcină: „N-am nici chef și nici energie”

„N-am nici chef și nici energie și asta pentru că mă culc numai pe la 3-4 dimineața, mă trezesc din oră în oră, iar la ora 8:00 este trezirea. Am zis că dacă mai văd o singură poză cu soare și plajă o iau razna”, a spus Gina Pistol. Ulterior a menționat că glumește în privința plajelor și că le dorește tuturor celor plecați în zone însorite să se bucure de vacanță, ceea ce va face și ea în viitor când va putea, însă acum se ocupă de renovări și curățenie.

„Zici că există niște reguli nescrise pentru femeile însărcinate. Dacă ești în al doilea sau al treilea trimestru trebuie să zugrăvești, renovezi, să faci curățenie generală. Orice ca să-ți faci viața grea. Ca să nu-ți fie ușor. Eu am făcut sport toată viața mea și credeam că o să-mi fie ușor, dar tot ce fac e greu. Mai e și o altă problemă. Nu vă puteți înțelege cu noi în perioada asta. Dacă unei femei însărcinate i s-a pus pata pe curățenie generală, renovare, nu există până nu face ca ea”, a povestit Gina Pistol într-un alt Instastory.

Cum au anunțat Gina Pistol și Smiley că vor fi părinți

Gina Pistol și Smiley au dezvăluit la finalul lunii septembrie că vor deveni părinți. Prezentatoarea Chefi la cuțite a mărturisit că în urmă cu câțiva ani medicii i-au spus că șansele ca ea să devină mamă sunt foarte mici, însă acum se bucură de minunea pe care i-a trimis-o Dumnezeu:

Citește și: Gina Pistol, apariție surprinzătoare cu un look de sirenă. Cum arată cu părul lung și roșcat

„Noi acum înseamnă 3. În urma unor analize medicale, acum câţiva ani, am aflat că şansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi. Am avut multe emoţii, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate şi am ştiut că totul este bine. În sfârşit, a venit momentul să aflaţi de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani şi cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult râs, mult plâns de fericire, multă susţinere şi multă emoţie în viaţa noastră şi în acest oracol video pe care îl împărţim cu voi, cu toată recunoştinţa pentru susţinerea şi mesajele pe care le-am primit pana acum!”, a spus GIna Pistol într-un vlog pe care l-a realizat împreună cu iubitul ei.

Citește și: Ajut eu! Gina Pistol a plâns în hohote în fața chefilor, emoționată de povestea Tudoriței. Vedetele au licitat pentru farfurii

Recomandari