Prince si Paris Jackson nu sunt copiii lui Michael, dezvaluie Debbie Rowe, fosta sotie a artistului

 
+3 click pentru
galerie

Fosta soţie a lui Michael Jackson, Debbie Rowe, a recunoscut că cei doi copii considerati a fi ai artistului, Prince si Paris Jackson, au de fapt ca tată un donator anonim, relatează spaniolii de la ABC.

Debbie si Michael s-au cunoscut, la doar 3 luni de la despratirea acestuia de Lisa Marie Presley, într-o clinică de dermatologie - cea în care artistul se trata pentru problema sa de vitiligo. N-a fost dragoste, ci pur si simplu interes. Michael Jackson îşi dorea foarte mult să aibă copii, iar Rowe s-a oferit să-i poarte urmaşii.

În pofida declaraţiilor sale initiale, Debbie a recunoscut ulterior că nu a avut niciodată relaţii sexuale cu Michael Jackson. Copiii ei, Prince şi Paris, s-au născut după ce ea a fost supusă unei proceduri de inseminare artificială cu un donator anonim.

Fostul cuplu s-a despărţit în 1999. Rowe a primit 10 milioane de dolari şi i-a fost încredinţată custodia totală a celor doi copii ai lui Jackson.

Citeste si recenzia documentarului Leaving Neverland, sub titlul: Michael Jackson: pedofil, Peter Pan și superstar. Sau nu.

După ce HBO a lansat filmul documentar Leaving Neverland, lumea s-a împărțit ca trasă cu echerul. Într-o parte s-au adunat fanii și susceptibilii, iar în alta cei convinși de vinovăția lui Michael, în frunte cu James și Wade, presupusele victime ale abuzului. Declarații pătimașe, victimizări colaterale, proteste în stradă, prejudicii financiare și de imagine – pe foarte scurt, un scandal de proporții.

Printre altele, scandalul poartă filigranele a nu mai puțin de 100 de milioane de dolari, căci atât pretinde familia Jackson trustului HBO. Sigur, e vorba de ceea ce ei numesc „daune pentru linșaj public”, dar, legal vorbind, cârligul e altul, ne informează Variety.

Se pare că, lansând un astfel de documentar, trustul nu respectă o clauză contractuală de acum 27 de ani, când, angajându-se să difuzeze concertul lui Michael Jackson de la București, HBO și-a asumat să nu discrediteze – în niciun fel și niciodată– imaginea artistului. Și totuși, pentru cei care „au deschis televizoarele mai târziu”, cum anume este defăimat M.J. și cât de grave sunt acuzațiile care i se aduc?

Documentarul. Mă culcam și mă trezeam în lumea lui Michael Jackson.

Documentarul e structurat în două părți și durează 4 ore. Lasă impresia unui montagne-russe emoțional: afecțiune, ură, prietenie, dezgust, anxietate și, poate mai mult decât orice, un „du-te vino” al mustrărilor de conștiință. Faptic însă, povestea e pe cât de liniară, pe atât de oripilantă (asta, desigur, dacă credibilizăm spusele lui James și Wade, ale rudelor și soțiilor lor).

Citeste tot articolul aici: https://a1.ro/showbiz/vedete/parasind-neverland-michael-pedofil-peter-pan-si-superstar-sau-nu-id852088.html?

Regizorul „Leaving Neverland” vrea să realizeze o continuare a documentarului despre Michael Jackson

Dan Reed, regizorul Leaving Neverland, vrea să realizeze o continuare a documentarului despre Michael Jackson în care să se axeze pe procesul din 2004 - 2005, în urma căruia artistul a fost achitat pentru 10 capete de acuzare, scrie news.ro.

Noul documentar ar urma să fie centrat pe Gavin Arvizo, reclamantul de la începutul anilor 2000, şi familia lui.

În 2005, Michael Jackson a fost găsit nevinovat în procesul de molestare sexuală a unui minor. Audierile a peste 130 de persoane au durat şase luni. În 1993, acuzaţii similare i-au fost aduse lui Jackson. El a plătit familiei care voia să îl dea în judecată suma de 20 de milioane de dolari. 

„Filmul care, într-adevăr, mi-ar plăcea să îl fac este despre procesul lui Michael Jackson. Voi putea să îl realizez doar dacă victima şi familia lui vor participa”, a declarat cineastul pentru The Film Stage. „Mi-ar plăcea să spun povestea acelui proces. Cred că este fascinant, a fost surprinzător că a fost absolvit”.

Mai multe detalii aici: https://a1.ro/showbiz/vedete/documentarul-leaving-neverland-despre-michael-ar-putea-continua-id852335.htmlfacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI