Prinții Charles și William au luat legătura cu Harry după interviul controversat. Cum a decurs discuția mult așteptată

Prințul Harry, ducele de Sussex, a vorbit cu tatăl său, Prințul Charles, și fratele William, pentru prima dată după interviul dat de el și Meghan Markle lui Oprah Winfrey.

Prințul Harry, ducele de Sussex, a vorbit cu tatăl său, Prințul Charles și fratele William, pentru prima dată după interviul dat de el și Meghan Markle

Getty Images

Dezvăluirea a fost făcută de Gayle King, prietena lui Meghan Markle. ”Ei bine, chiar i-am sunat pentru a vedea cum se simt, este adevărat, Harry a vorbit cu tatăl și fratele său.”, a mărturisit apropiatul pentru CBS.

Însă lucrurile nu au decurs cum și-ar fi dorit cei trei. Din păcate, discuțiile lor nu au fost productive: ”Mi s-a spus că acele conversații nu au fost productive. Dar se bucură că au putut să înceapă o discuție.”

Citește și: Familia regală ia măsuri împotriva lui Meghan Markle și Harry în plină criză provocată de interviul lor. De ce angajează avocați

Gestul familiei regale care i-a deranjat pe Meghan și Harry

Gayle King a spus că familia regală britanică nu a contactat-o pe Meghan Markle după ce a făcut dezvăluiri zgomotoase în cadrul interviului acordat lui Winfrey Oprah.

"Ceea ce i-a rănit este că Palatul continuă să spună că vrea să rezolve acest lucru în privat, în timp ce continuă să apară poveşti false care o denigrează pe Meghan", a explicat ea.

Citește și: Prințul Harry, gest emoționant pentru Prințesa Diana în plin scandal cu familia regala britanică

De asemenea, Gayle King a mai precizat că Meghan şi Harry sunt "frustraţi" să vadă că remarcile lor au provocat o dezbatere centrată pe rasism în familia regală "în contextul în care tot ce voiau ei era ca familia să intervină şi să spună presei că aceste poveşti sunt mincinoase, inexacte şi nedrepte".

Familia regală "trebuie să recunoască că are probleme" şi fără asta "va fi dificil să meargă înainte", a adăugat prezentatoarea, asigurând că Meghan şi Harry "vor o reconciliere" cu familia regală.

Ce au afirmat Meghan Markle și Prințul Harry despre relația cu familia regală

În interviul care a fost realizat de Oprah Winfrey, Meghan Markle și Prințul Harry s-au declarat victimele unor denigrări orchestrate de membri ai familiei Windsor, pe care o și acuză de rasism.

Meghan Markle - care este metisă - a declarat că soţul său i-a dezvăluit că anumiţi membri ai familiei regale şi-au exprimat îngrijorarea faţă de culoarea pe care urma să o aibă pielea copilului lor, pe când era însărcinată cu Archie.

Citește și: Reacția Prințului Charles după interviul dat de Meghan Markle și Prințul Harry la Oprah. Ce spune despre afirmațiile celor doi

Prințul Charles, în vârstă de 72 de ani, a suferit unele dintre cele mai dure atacuri în timpul interviului și, conform Page Six, și-ar fi dorit să respingă acuzațiile aduse de către Meghan Markle și Prințul Harry.

Se pare, totuși, că moștenitorul tronului britanic s-a răzgândit pentru că ”și-a dat seama că nu va veni nimic bun din prelungirea luptei”, a declarat unul dintre prietenii săi pentru publicația menționată anterior.

Parteneri
De ce nu trebuie să sari peste pauza de masă. Motivele științifice din spatele teoriei
Dacă încerci să mănânci sănătos, cu siguranță ai auzit despre beneficiile consumului micului dejun. Dar s-ar putea să ai încă dubii cu privire la importanța pauzei de masă la prânz. De ce nu trebuie să sari peste pauza de masă, oare.
Catine.ro
Ultimele știri