Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Prințul Harry, nerăbdător să înceapă o viață nouă departe de familia regală. Ducele de Sussex a părăsit Marea Britanie imediat după ce și-a respectat ultimul angajament

Prințul Harry a lipsit de la recepția găzduită de Prințul William luni seară, la Palatul Buckingham, iar explicația este extrem de simplă, potrivit presei britanice. Mai exact, Prințul Harry a părăsit Regatul Unit, el urcându-se la bordul unui avion cu destinația Canada. 

Prințul Harry, nerăbdător să înceapă o viață nouă departe de familia regală

”Ducele de Sussex ar fi părăsit Regatul Unit luni seară, după unul dintre ultimele sale angajamente oficiale în calitate de membru al familiei regale”, scrie cotidianul britanic Daily Telegraph.

”Prinţul Harry pleacă în sfârşit la Vancouver”, titrează şi Daily Mail. Prinţul, al şaselea în ordinea succesiunii la tron, „a luat un zbor la 17.30 de pe aeroportul Heathrow”, a menţionat The Sun, şi „ar urma să se reîntâlnească cu Meghan şi Archie marţi dimineaţa devreme” pe insula Vancouver.

Prințul Harry, adevărul despre retragerea din casa regală britanică: ”Simt o mare tristețe pentru că s-a ajuns la asta!”

De asemenea, același website publică și primele imagini cu Prințul Harry, care a ajuns deja în Canada, el fiind surprins îmbrăcat într-o pereche de jeansi, o geacă și purtând pe cap o căciulă.

Harry, în vârstă de 35 de ani, urmează să meargă în locuința lui din North Saanich, care i-a devenit casă în ultimele două luni. Mai mult de atât, aici se va întâlni cu soția lui, Meghan, precum și cu fiul lui, Archie.

Ducele de Sussex şi-a părăsit ţara după o zi în care şi-a îndeplinit ultimele îndatoriri regale. Harry a avut o apariţie consistentă la summitul Regatul Unit - Africa destinat investiţiilor de la Londra, unde s-a întâlnit cu mai mulţi şefi de stat africani şi s-a întreţinut în privat cu prim-ministrul Boris Johnson.

Prinţul Harry: Chiar nu a existat altă opţiune. Vreau să clarific că nu fugim

În urmă cu două săptămâni, prinţul Harry şi Meghan Markle au anunţat că doresc să renunţe la rolurile în familia regală. Ei vor avea în continuare Frogmore Cottage ca reşedinţă în Marea Britanie.

Înainte de anunţ, Meghan Markle a acceptat să îşi ofere vocea pentru un personaj Disney în schimbul unei donaţii pentru fundaţia Elephants Without Borders.

Prinţul Harry a colaborat cu Oprah Winfrey pentru un documentar despre sănătatea mintală, care va fi disponibil pe Apple+ anul acesta.

Cuplul a înregistrat deja ca marcă peste 100 de elemente pentru brandul lor Sussex Royal, despre care se crede că au legătură cu fundaţia lor caritabilă.

Este crezut că ei au apelat la sfaturile fostului cuplu prezidenţial Barack şi Michelle Obama, care conduce o fundaţia caritabilă de succes după ce a părăsit Casa Albă.

Recomandari