Antena Căutare

Prințul Harry, adevărul despre retragerea din casa regală britanică: ”Simt o mare tristețe pentru că s-a ajuns la asta!”

Decizia de a se retrage din casa regală britanică nu a fost ușoară pentru Prințul Harry, care a oferit o primă declarație, mărturisind că nu a avut de ales și, mai mult de atât, această hotărâre a luat-o cu mare tristețe. 

Prințul Harry, adevărul despre retragerea din casa regală britanică: ”Simt o mare tristețe pentru că s-a ajuns la asta!”

Conform unui mesaj publicat pe contul de Instagram al ducilor de Sussex, Prințul Harry a dezvăluit că decizia de a se retrage din casa regală britanică a luat-o cu ”mare tristețe”.

”Decizia pe care am luat-o pentru mine şi soţia mea nu a fost luată uşor”, ci după „luni de discuţii, care au urmat unor ani de provocări”, explică ducele de Sussex într-un discurs susţinut în faţa invitaţilor la un dineu caritabil de la Londra. El și-a cerut scuze că nu a procedat întotdeauna bine.

Harry şi Meghan în Canada - Cuplul regal se aşteaptă "la mai puţină hărţuire" din partea presei decât în Regatul Unit sau în Statele Unite

Palatul Buckingham şi Regina Elisabeta a II-a au anunţat sâmbătă că Harry şi Meghan nu vor mai folosi titlurile de „alteţe regale” şi nu vor mai beneficia de fonduri publice, potrivit acordului la care au ajuns pentru a pune capăt crizei declanşate de cuplu după ce a anunţat că vrea să-şi reducă îndatoririle şi să petreacă mai mult timp în America de Nord.

Cei doi își vor păstra titlurile de duce și ducesă de Sussex atunci când își vor împărți viața între America de Nord și Marea Britanie, însă nu vor participa la vizite oficiale sau la evenimente ceremoniale.

Prinţii William şi Harry denunţă zvonurile din presa britanică privind un presupus dezacord între ei

Am vrut să auziţi adevărul de la mine, atât cât îl pot împărtăşi, nu ca prinţ, sau duce, ci pur şi simplu ca Harry, aceeaşi persoană pe care mulţi dintre voi aţi urmărit-o crescând în ultimii 35 de ani, dar cu o perspectivă mai clară”, a mai spus prinţul.

”Regatul Unit este casa mea şi locul pe care îl iubesc. Asta nu se va schimba niciodată. (...) Simt o mare tristeţe pentru că s-a ajuns la asta”, a afirmat ducele de Sussex.

Antonia și Alex Velea, decizie radicală în privința copiilor! Ce au anunțat... Mihai Bendeac îl ia peste picior pe Abi Talent în scandalul cu Alex Velea: "Să ne bucurăm de reperele noastre"...
Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Parteneri
Ciorbă de post cu ciuperci și cartofi, gustoasă și hrănitoare
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x