Antena Căutare

Prințul Harry și Meghan încalcă din nou protocolul regal! Acești vor petrece sărbătorile de iarnă departe de Familia Regală

Lumea deja s-a obișnuit cu „rebeliunea” ducilor de Sussex, astfel că încălcarea protocolului regal nu mai este o noutate. În acest an, cei doi, împreună cu fiul lor Archie, vor petrece Crăciunul în Los Angeles alături de mama Ducesei, Doria Ragland. Vestea chiar a fost confirmată de Palatul Regal.

Prințul Harry și Meghan încalcă din nou protocolul regal! Acești vor petrece sărbătorile de iarnă departe de Familia Regală
Prințul Harry și Meghan

Înainte ca micuțul Archie, primul lor copil, să vină pe lume, Ducele și Ducesa de Sussex au petrecut Crăciunul alături de Regină și întreaga Familie Regală. Însă anul acesta, în urma scandalurilor de presă și a presiunii constante la care au fost supuși, meghan Markle și Prințul Harry au hotărât să petreacă sărbătorile în liniște, la temperaturile ridicate din Los Angeles, America.

Decizia încalcă protocolul regal însă nu este de blamat, ținând cont că și Ducii de Cambridge, Kate și William, au petrecut, în 2016, Crăciunul alături de familia Ducesei, și nu alături de familia regală.

Ducesa Meghan, fără cetățenie britanică, la 18 luni de la căsătoria cu prințul Harry

Fosta actriță americană Meghan Markle, devenită ducesă de Sussex, încă nu a obținut cetățenia britanică, potrivit gala.fr. Potrivit legilor din regat, ducesa Meghan trebuie să aștepte încă un an până să poată obține cetățenia.

Fostul star al serialului „Suits” a inițiat demersurile în acest sens chiar după ce a fost anunțată logodna ei cu prințul Harry, în toamna anului 2017, însă trebuie să se supună legilor britanice, chiar dacă între timp a devenit membru al familiei regale, potrivit Daily Mail.

În momentul în care a fost cerută de soție, reprezentanții palatului Kensington, reședința oficială a prințului Harry, au anunțat că Meghan nu va beneficia de tratament preferențial.

Procurorii au pus sechestru pe averea lui Gigi Becali! Ce se întâmplă cu banii latifundiarului... Shiloh, primul copil biologic al cuplului Jolie-Pitt, aproape de schimbarea de sex. Tratamentul hormonal își face efectu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x