Prințul Harry și Meghan Markle au avut prima întâlnire într-un loc banal, deghizați. Unde și cum a decurs întâlnirea

Prințul Harry și Meghan Markle au ieșit la prima lor întâlnire într-un loc unde multă lume merge să facă shopping: într-un supermarket. Au ales acest loc cât se poate de banal cu un motiv întemeiat și au încercat pe cât au putut să nu intre la bănuieli, deghizați.

Meghan Markle și Prințul Harry au avut prima întâlnire într-un supermarket din Londra

Profimedia

Prințul Harry a vorbit deschis lumii întregi despre prima întâlnire pe care a avut-o cu cea care urma să îi devină soție. El și Meghan Markle au ales ca loc pentru primul lor date un supermarket. Și nu întâmplător, a declarat Prințul Harry într-un podcast.

Cei doi au preferat să evite locurile cunoscute și aglomerate de teama unor paparazzi. Mai mult decât atât, s-au prefăcut nu se cunosc ca să nu atragă atenția asupra lor. Nimeni nu și-ar putea imagina un prinț undercover, printre rafturile unui banal magazin cu alimente, dar uite că s-a întâmplat.

„Prima dată când eu și Meghan ne-am întâlnit, ca ea să vină la mine acasă, a fost într-un supermarket din Londra. Ne-am prefăcut că nu ne cunoaștem și ne-am scris mesaje unul altuia din părți diferite ale magazinului”, a spus ducele de Sussex.

Deși deghizat, ca să nu fie recunoscut, Prințul Harry nu a putut să scape de unele priviri. „Aveam o șapcă de baseball pe cap, mă uitam tot timpul în jos, la podea, încercând să rămân incognito. E uimitor cât de multă gumă de mestecat am văzut, ce nebunie!”.

„Erau oameni care se tot uitau la mine, unii se uitau cam ciudat, alții veneau la mine și mă salutau”, a continuat acesta.

Pentru că nu puteau să-și vorbească față în față, Prințul Harry și-a trimis mai multe mesaje cu Meghan Markle, aflată într-un alt coridor al supermarketului.

„I-am dat un mesaj și am întrebat-o „Dacă e bine așa’, iar ea a răspuns: „Nu, îți trebuie hârtie de copt”, iar eu eram ceva de genul: „Unde găsesc hârtia de copt?!”.

Mariajul Prințului Harry și Meghan Markle, subiect controversat în presă și Familia Regală

Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit în 2018. Încă de atunci, au fost încontinuu în atenția presei, au renunțat la obligațiile familiei regale britanice, s-au mutat în America, au fondat propria fundație, au avut primul lor copil – Archie -, iar în curând vor avea și o fetiță.

Citește și: Cum arată acum burtica de gravidă a lui Meghan Markle și când trebuie să nască Ducesa de Sussex

Ducele de Sussex a declarat că viața în California, departe de tabloidele britanice, este diferită tocmai pentru că el și soția lui nu trebuie să se ferească atât de mult atunci când ies în public.

„De când trăim aici, eu pot să spun că pot să îmi țin capul sus și chiar mă simt diferit. Nu mai suntem atât de încordați. Putem să ne deplasăm cu o mai mare libertate. Îl pot pune pe Archie în coșul bicicletei mele, să ne plimbăm... Niciodată, până acum, nu am putut să fac asta”, a declarat Prințul Harry în același interviu.

Ultimele știri