Cum arată acum burtica de gravidă a lui Meghan Markle și când trebuie să nască Ducesa de Sussex

Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat că vor deveni părinți pentru a doua oară în februarie.

Ducesa de Sussex, în vârstă de 39 de ani, va deveni în curând mămica unei fetițe, dând naștere celui de-al doilea copil al familiei.

profimedia

Ducesa de Sussex, în vârstă de 39 de ani, va deveni în curând mămica unei fetițe, dând naștere celui de-al doilea copil al familiei. Frumoasa actriță Meghan Markle l-a născut pe Archie în 2019, iar vara trecută, din nefericire, aceasta a povestit că a suferit un avort spontan.

De vreme ce și-au dorit atât de mult să devină din nou părinți, iată ce Prințul Harry și soția sa au reușit și acum așteaptă venirea pe lume a fetiței lor. De un an, de când au ales să renunțe la îndatoririle lor regale, Harry și Meghan și-au croit propriul viitor în Los Angeles.

Când va naște Meghan

Meghan va naște o fetiță la sfârșitul primăverii sau începutul verii, dar fiind faptul că sarcina a fost anunțată pe 14 februarie.

Cei doi și-au găsit împreună de lucru, iar faptul că nu mai fac parte din familia regală, cu drepturi depline, îi face pe micuții lor să nu poarte titluri nobiliare. Așadar, Archie și surioara lui, care va veni pe lume în curând, nu vor avea titlul de prinț și respective prințesă, ca verișorii lor, copiii Ducilor de Cambridge.

Citește și: De ce nu o va ierta niciodată Prințul William pe Meghan Markle. Surse din apropierea familiei au facut dezvaluiri dureroase

Din cauza sarcinii avansate, Meghan a fost sfătuită de medicul ei să nu zboare spre Marea Britanie atunci când a avut loc înmormântarea Prințului Philip. Tocmai de aceea, Prințul Harry a mers singur la funeralii, în timp ce Meghan a ales să își arate respectul față de soțul Reginei Elisabeta a II-a trimițând o coroană de flori.

Cum arată acum burtica de gravidă a lui Meghan Markle

Într-un interviu înregistrat pentru Vax Live, Meghan apare purtând o rochie roșie, cu nasturi și imprimeu floral. Cu părul frumos coafat pe-o parte, Meghan, care arată că sarcina sa este destul de avansată, a ținut să transmită un mesaj legat de vaccinarea anti-Covid.

Meghan a spus în interviul acordat că ea și Prințul Harry îi îndeamnă pe cetățeni să se vaccineze pentru a diminua răspândirea coronavirusului. De asemenea, Ducesa de Sussex a vorbit și despre prioritizarea vaccinării femeilor, indicând faptul că de când a început pandemia, aproximativ 5,5 milioane de femei și-au pierdut locul de muncă, în timp de 47 milioane de femei din întreaga lume sunt în pragul sărăciei.

Citește și: Prima poză cu Meghan Markle la scurt timp după moartea Prințului Philip. Ce au observat jurnaliștii

Meghan a menționat că le transmite cele mai călduroase gânduri tuturor acestor femei, în special acum când și ea e pe punctul de a aduce pe lume o fetiță. Detaliul ce le-a atras atenția privitorilor acestui interviu a fost medalionul purtat de Meghan.

Deși părea că poartă o ținută simplă, bijuteria care a atras atenția tuturor a fost medalionul său, care nu era întâmplător. Lanțul avea simbolul pentru genul feminin, reprezentând astfel lupta pe care ea o duce pentru drepturile femeilor, fiind o activistă convinsă.

Ducesa a vorbit cu mare încredere despre schimbările care vor veni odată cu imunizarea unui număr mare de oameni.

Ultimele știri