Prințul William și Kate Middleton, acuzați că au încălcat regulile de izolare. Cum au fost surprinși

Printul William si Kate Middleton au fost acuzați că au încălcat regulile de izolare. Recent, cuplul regal a stârnit controverse după ce a participat la un eveniment public în aer liber. Reacțiile oamenilor din mediul online au fost extrem de dure.

Prințul William și Kate Middleton, acuzați că au încalcat regulile de izolare

profimediaimages.ro

Se pare că prințul William și Kate Middleton nu au respectat întocmai regulile de izolare de anul acesta. Cuplul regal și cei trei copii ai lor au fost văzuți participând la câteva evenimente publice, provocând acuzații că au încălcat restricția COVID-19 a guvernului britanic numită „Regula celor șase”, care interzice grupurile ce numără mai mult de 6 persoane.

De ce au fost acuzați Prințul William și Kate Middleton că au încălcat regulile de izolare

William și Kate, împreună cu Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis au fost văzuți în timp ce admirau luminile cu tematică de Crăciun de pe proprietatea Sandringham a Reginei Elisabeta, potrivit Daily Mail. Evenimentul ''Luminate'', care are loc anual este o atracție festivă care se desfășoară în prezent la reședința Queen's Norfolk.

Pe parcursul vizitei, s-au întâlnit cu Prințul Edward și contesa de Wessex, care erau însoțiți de cei doi copii ai lor, Lady Louise, în vârstă de 17 ani, și James, vicontele de Severn, în vârstă de 13 ani. Membrii Familiei Regale au sfidat restricțiile impuse și au fost surprinși într-un grup de nu mai puțin de 9 persoane. O sursă regală a indicat că nu a existat nicio intenție prealabilă ca cele două familii să se întâlnească.

Aceeași sursă a adăugat: "Cele două familii au primit sloturi consecutive separate pentru a vizita traseul chiar înainte ca acesta să fie deschis publicului larg. Au ajuns și au plecat în propriile grupuri familiale. "După cum își poate da seama oricine are copii, au fost momente în timpul călătoriei de 90 de minute în care a fost dificil să menținem cele două grupuri de familii separate, în special la blocajele pe care le-am întâmpinat pe traseu".

Oamenii din mediul online nu au iertat aparenta încălcare a regulilor, intenționață sau nu. ''O regulă pentru ei și alta pentru noi'', a spus o persoană pe Twitter, în timp ce altă persoană a subliniat: ''Cred că respectarea regulilor este valabilă doar pentru plebe''.

Ducii de Cambridge își petrec vacanța la reședința lor de la țară, Anmer Hall din Norfolk, care se află în carantină. Asta înseamnă că maxim șase persoane se pot întâlni în spații publice.

Recent, Prințul William și Kate Middleton au călătorit cu trenul regal prin Marea Britanie pentru a aduce mulțumiri personale anagajaților care au făcut eforturi mari în lupta împotriva noului coronavirus.

Citește și: De ce dorm acum Prințul William și Kate Middleton în paturi separate

Ultimele știri