Căutare Live

Prințul William și Kate Middleton au o nouă fotografie pentru felicitarea de Crăciun 2020. Cum s-au fotografiat cei doi

Prințul William și soția sa, Kate Middleton, au făcut o fotografie adorabilă cu cei trei copii ai lor, fotografie ce va fi trimisă anul acesta drept felicitare de Crăciun.

Prințul William și Kate Middleton au o nouă fotografie pentru felicitarea de Crăciun 2020. Cum s-au fotografiat cei doi

profimedia

Ducele și ducesa de Cambridge se pregătesc pentru sărbătorile de iarnă și au pregătit pentru membrii familiei regale o felicitare cu o fotografie deosebită. Kate și Prințul William au fost fotografiați alături de micuții lor, Prințul George, Prințul Louis și Prințesa Charlotte.

Cum arată prințul William și Kate Middleton în noua fotografie

Fotografia a fost făcută în toamnă de către fotograful Matt Porteous și îi arată pe cei dinci membrii ai familiei regale frumos îmbrăcați, cu zâmbete largi pe chipuri, stând așezați în fața unui morman cu lemne tăiate, pregătite pentru foc la Anmer Hall, reședința lor din Norfolk, din estul Angliei.

Mesajul transmis odată cu această adorabilă fotografie de către ducele și ducesa de Cambridge este: “Vă urăm un Crăciun fericit și un an nou la fel”. Pe felicitare mai apare și un mesaj scris de mână de Prințul William: “Nu vă vom putea mulțumi niciodată suficient pentru toată dedicare și sacrificiile pe care le-ați făcut anul acesta. Vă vom fi mereu recunoscători”. Felicitarea aceasta le este adresată persoanelor care fac parte din staff-ul lor.

De obicei, familia regală își petrece sărbătorile de Crăciun la Sandringham, reședința de la țară a Reginei Elizabeta a II-a, unde aceasta e acompaniată de copiii, nepoții și strănepoții săi. Din nefericire, anul acesta, din cauza pandemiei de coronavirus, lucrurile vor sta diferit.

Anul acesta, Regina Elizabeth și Prințul Philip vor sărbători Crăciunul la reședința lor de la Castelul Windsor pentru a evita situațiile care ar putea duce la răspândirea coronavirusului. Știm deja că pandemia i-a afectat pe rând pe Prințul Charles și Prințul William când amândoi au fost testați pozitiv cu noul virus.

Cum arată bradul de Crăciun al Prințului William și Ducesei Kate Middleton

În anii anteriori, ducele și ducesa de Cambridge au împodobit un brad masiv, înalt de 9 metri, care se afla în fața casei lor, la Palatul Kensington, în Londra. În 2019, a apărut o fotografie cu bradul pe care ei l-au împodobit, cu globuri aurii, instalații de aceeași culoare și o stea aurie în vârf.

Bradul e mai înalt decât o casă cu două etaje, fiind principala atracție a fanilor familiei regale. Cu un an înainte, în 2018, Historic Royal Palaces a postat un videoclip pe Twitter cu bradul frumos decorat și pregătit de sărbătoare. Din cauza faptului că bradul e atât de înalt, au fost folosite macarale pentru a putea fi umplut de beculețe și globuri.

O întreagă echipă a colaborat la împodobirea faimosului brad care rămâne mereu aprins până la Crăciun. Până în prezent, acesta este cel mai înalt brad dintre toate cele pe care le-au avut membrii familiei regale. Bradul de Crăciun al ducelui și ducesei de Cambridge este mai înalt decât cel ales de Prințul Albert, soțul reginei Victoria, care a trimis în trecut un brad înalt de 8 metrii tocmai din Germania. Bradul a fost împodobit atunci la Castelul Windsor.

Anul acesta, cel mai înalt brad împodobit la Castelul Windsor are 6 metri. Cu toate acestea, regina mai are încă cinci brazi mai mici în interiorul casei, fiind și ei împodobiți pentru sărbătorile ce urmează.

Tradiția de Crăciun respectată de familia regală a Marii Britanii

În anii precedenți, regina și soțul ei îi primeau pe membrii familiei la proprietatea lor din Sandringham pentru a celebra așa cum se cuvine sărbătorile de iarnă, în sânul familiei. Conform tradiției germane, membrii familiei regale își împart cadourile de Crăciun chiar în Ajunul acestei sărbători, când își dăruiesc cadouri făcute în casă sau daruri amuzante.

În ziua de Crăciun, familia regală merge la slujba de Crăciun de la biserica Sfânta Maria Magdalena. Anul trecut, prințul William și ducesa Kate Middleton împreună cu doi dintre cei trei copii ai lor, prințul George și prințesa Charlotte, au participat și ei la această slujbă.

Ce s-a întâmplat cu ea și cum arată acum fetița din filmul "Grinch''. Transformarea e incredibilă... Anamaria Prodan a împlinit 48 de ani. Cum a fost surprinsă alături de soțul ei...
Tort de morcovi cu mango și cremă de brânză
Pentru o zi aniversară, o zi onomastică sau pentru un weekend petrecut cu familia și...
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022. Leii iau o decizie dificilă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. În...
Parteneri
Tort de morcovi cu mango și cremă de brânză
Catine.ro
Ultimele știri
x