Căutare Live

Au dezvăluit într-un interviu și au uimit pe toată lumea! Prințul William și Prințul Harry, învățați de mici să ducă gunoiul

Nici măcar capetele încoronate nu scapă de activităţile casnice. Aşa se facă că prinţii William şi Harry îşi duc singuri gunoiul. Mai mult, cei doi strâng chiar şi alajele aruncate pe stradă. Tot meritul şi-l asumă prinţul Charles, cel care i-a educat.

Nici măcar capetele încoronate nu scapă de activităţile casnice. Aşa se facă că prinţii William şi Harry îşi duc singuri gunoiul.

Mai mult, cei doi strâng chiar şi alajele aruncate pe stradă. Tot meritul şi-l asumă prinţul Charles, cel care i-a educat.

Informaţiile au fost dezvăluite de Prințul William într-un interviu pe care l-a acordat jurnaliştilor britanici cu ocazia zilei de naştere a tatălui său, care va împlini 70 de ani pe 14 noiembrie.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Abi Talent se mândrește cu una dintre cele mai frumoase iubite. Cum arată tânăra sexy care l-a cucerit pe celebrul influ...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri