Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Ultima veste despre Prinţul Harry şi Meghan Markle face înconjurul lunii! Anunțul celor doi, înainte de revenirea la Londra

Prinţul Harry şi soţia sa Meghan se află în Noua Zeelandă, ultima etapă a turneului lor în ţările din bazinul Oceanul Pacific. Şi aici au fost primiţi cu aceeaşi căldură ca în celelalte state pe care le-au vizitat. Şi, ca să-şi răsplătească gazdele, ducele şi ducesa de Sussex s-au străduit să le adreseze urări în limbile vorbite de indigeni.

Prinţul Harry şi soţia sa Meghan Markle se află în Noua Zeelandă, ultima etapă a turneului lor în ţările din bazinul Oceanul Pacific. Şi aici au fost primiţi cu aceeaşi căldură ca în celelalte state pe care le-au vizitat. Şi, ca să-şi răsplătească gazdele, Meghan și Harry s-au străduit să le adreseze urări în limbile vorbite de indigeni.

Ducele şi ducesa de Sussex au fost întâmpinaţi cu un dans tradiţional la recepţia oferită de neozeelandezii originari de pe alte insule ale Pacificului. Prinţul Harry s-a străduit să salute gazdele în şase limbi vorbite în zonă şi a fost, de fiecare dată, ovaţionat.

Mai devreme, Meghan Markle a adresat salutări într-o singură limbă, cea a indigenilor din Noua Zeelandă. Ducesa a fost invitată să vorbească la aniversarea a 125 de ani de când femeile din această ţară au primit dreptul de vot, o premieră în istoria politică a lumii.

Harry şi Meghan Markle au vizitat şi o organizaţie care susţine copiii ai căror părinţi sunt la închisoare. Au primit daruri pentru viitorul moştenitor şi au plantat arbori, alături de cei mici. În timpul vizitei s-a produs şi un cutremur destul de puternic, dar fără victime sau pagube deosebite, iar programul vizitei nu a fost afectat.

Recomandari