Căutare Live

Puțini reușesc să le ghicească vârsta din prima. Câți ani au Elizabeth Hurley "căreia decolteul i-a relansat cariera" și sora ei

Elizabeth Hurley, faimoasa actriță de la Hollywood cu un corp de zeiță, s-a fotografiat de curând cu sora ei mai mare, amândouă purtând costume de baie sexy.

Puțini reușesc să le ghicească vârsta din prima. Câți ani au Elizabeth Hurley "căreia decolteul i-a relansat cariera" și sora ei

profimedia

Elizabeth Hurley și noua linie de costume de baie

Elizabeth Hurley, una dintre cele mai sexy actrițe de la Hollywood chiar și la vârsta de 55 de ani, arată incredibil și a ținut să demonstreze acest lucru și fanilor. Ea și sora ei mai mare, Kate Curran, în vârstă de 59 de ani, au purtat costume de baie asortate pentru a promova noua linie de costume de baie a vedetei numită Elizabeth Hurley Beach.

Citește și: Are 50 de ani și s-a afișat în costum de baie pe internet! "Wow, e incredibil cum poate să arate!"

În descrierea fotografiei, frumoasa Elizabeth își amintește că ăn copilărie ea și sora ei se îmbrăcau mereu la fel și făceau mereu asta cu plăcere. Iată că a sosit timpul să mai facă asta o dată pentru a prezenta noua colecție potrivită pentru plajă. Elizabeth a purtat un bikini roz, în timp ce Kate a purtat unul verde, ambele cu detalii din metal.

Elizabeth Hurley și cariera ei

Frumoasa a actriță a devenit faimoasă nu doar pentru rolurile ei și frumusețea care o reprezintă, dar și pentru alegerile sale vestimentare. În 1992, la premiera filmului “Four Weddings and a Funeral”, Elizabeth a purtat o rochie Versace cu un ac de siguranță aceeași marcă, rochie ce i-a pus în valoare bustul amplu.

Liz Hurley, așa cum îi spun apropiații, a devenit mai întâi faimoasa când a devenit iubita lui Hugh Grant, în 1990. Rochia ei cu ace de siguranță a atras atenția tuturor, fiind remarcată pentru frumusețea extraordinară. Așa și-a început ea cariera de model, la vârsta de 29 de ani. Astfel, adolescenta punk-istă de altă dată ajunsese să colaboreze cu cele mai în vogă brand-uri. Partea ei artistică nu reprezenta doar bunul gust pentru haine, dar era atrasă și de balet, teatru și alte stiluri de dans.

Citește și: Elizabeth Hurley! Pozele HOT nu ţin cont de vârstă! Şi ce poze

În 1983 ea studiat teatrul și dansul la London Studio Centre timp de 3 ani. Din nefericire, ea fost exmatriculată în 1986. Primul ei debut într-un film a fost în 1987, în “Aria”. Apoi ea a mai jucat roluri secundare în filme precum Passenger 57, EDtv, Bedazzled, Serving Sara și Dangerous Ground.

Cu toate acestea, filmul care i-a adus cel mai mare succes a fost Austin Powers: International Man of Mystery. Datorită interpretării ei, în 1997 ea a primit primul și singurul premiu din cariera de actriță. Începând cu 1998, ea a primit diverse roluri episodice și secundare în mai multe seriale britanice, dar niciunul nu a consacrat-o.

În 2011, ea a avut un nou rol care i-a scos talentul la iveală când a apărut în Gossip Girl, interpretând-o pe Diana Payne. Apoi, în 2013, Liz a primit un rol în serialul The Royals. Frumoasa actriță s-a remarcat și pentru munca sa caritabilă, în special în campania care lupta împotriva cancerului la sân a companiei Estée Lauder.

De asemenea, actrița deține și fundația Elton John AIDS Foundation, dar și City Veterans Network din Londra, un centru destinat vetranilor de război.

Valentina Pelinel, portret înduioșător alături de cei trei copii. Cât au crescut micuții ei și ai lui Cristi Borcea... Seara în care Printul William a știut că vrea să o iubească pe Kate pentru totdeauna. Trucul la care a apelat ca să-l cu...
Parteneri
Zacuscă de vinete cu ardei copți
Catine.ro
Ultimele știri
x