Antena Căutare

Unde vor locui Donald și Melania Trump după plecarea de la Casa Albă. Ce se va întâmpla cu cei doi

Donald Trump și soția sa se pregătesc să își ia rămas bun de la Casa Albă, căutându-și o nouă locuință.

donald trump si sotia Galerie
Unde vor locui Donald și Melania Trump după plecarea de la Casa Albă. Ce se va întâmpla cu cei doi | profimedia

Soții Trump vor fi nevoiți să își găsească o nouă locuință, după ce la Casa Albă se va instala Joe Biden, noul președinte al SUA.

Unde se vor muta Melania și Donald Trump

Prima doamnă Melania Trump împreună cu Donald Trump, încă actualul președinte al Statelor Unite, se vor muta în curând de la Casa Albă. Cei doi soți se vor muta în Florida. Paparazii au surprins-o deja pe Melania Trump vizitând o școală privată din Fort Lauderdale pentru copii săi.

Citește și: Ținutele Melaniei Trump, atent analizate de experți. Ce spune stilul despre personalitatea ei

De asemenea, faimosul cuplu a avut grijă să își schimbe adresa oficială de la New York la Florida. Surse apropiate ale cuplului susțin că locuința lor e posibil să nu fie prea departe de clubul Mar-a-Lago al lui Trump, situat în Palm Beach. Acel club este posiil să se transforme în sediul său politic după ce va părăsi Casa Albă în ianuarie.

Ce va face Donald Trump după numirea lui Joe Biden în funcție

Surse apropiate ale președintelui Donald Trump spun că acesta va încerca să nu fie prezent la Inauguration Day, așa cum o numesc americanii, când va fi numit în funcție Joe Biden, noul președinte al SUA.

Donald Trump va încerca, în schimb, să își anunțe următoarea campanie la prezidențiale în 2024. Ziua numirii în funcție a lui Joe Biden a fost stabilită pe 20 ianuarie. Tradiția spune că actualul președinte trebuie să fie prezent pentru a preda mai departe ștafeta viitorului preșdinte. Cu toate acestea, se știe deja despre Donald Trump că e non-conformist și de mai multe ori a fost surprins încălcând regulile.

Relația dintre Donald Trump și Melania Trump

Apropiații celor doi spun că Melania avea de ceva vreme intenții să se despartă de Donald Trump, doar că atunci când el a fost ales în funcția de Președinte, planurile i-au fost date peste cap: "Melania era în lacrimi, și nu erau lacrimi de bucurie."

Până în acest moment nu există nicio confirmare oficială legată de divorțul dintre cei doi, dar publicațiile din afară scriu că Melania rezistă cu greu presiunilor și că abia așteaptă momentul în care o să fie o femeie liberă.

Citește și: Cupluri celebre care dorm în paturi separate. Donald și Melania Trump nu sunt singurii

Fosta asistentă a lui Donald Trump, Omarosa Manigault Newman, a dat deja de înțeles că mariajul dintre cei doi este deja încheiat.

"Melania numără fiecare minut până când el nu mai este din funcție și ea poate divorța.Dacă Melania voia să îi ofere umilința supremă și pleca în timp ce el se afla în funcție, (Donald Trump) ar fi găsit o modalitate de a o pedepsi", a declarat Omarosa Manigault Newman.

Stephanie Wolkoff, o altă fostă asistentă, susține că Melania negociază deja un acord post-nupțial, prin care să-i ofere fiului ei, Barron, o cotă egală din averea lui Trump.

Nu se știe încă nimic despre felul cum va continua relația dintre cei doi soți după ce se vor muta de la Casa Albă. Cert este faptul că în cadrul mai multor evenimente oficiale Melania Trump și-a arătat dezgustul față de soțul ei și nu a dorit să îl țină de mână, să stea în apropierea lui sau să facă gesturi de tandrețe în public.

Cum arată Miss Universe 2016 la 4 ani dupa ce a câștigat titlul. Paparazzii au surprins-o în costum de baie... George Burcea, poză cu peste 7000 de aprecieri pe Instagram: “Dragostea mea”. Cine apare în imagine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x