Radu Vâlcan și soția au dezvăluit sexul celui de-al treilea bebeluș. Află dacă vor avea băiat sau fetiță

Radu Vâlcan are o căsnicie de 10 ani împreună cu soția sa și au împreună doi băieți. Celebrul cuplu a anunțat de curând că urmează să vină pe lume încă un membru în familie. Care este sexul copilului.

Radu Vâlcan și soția au dezvăluit sexul celui de-al treilea bebeșul. Află dacă vor avea băiat sau fetiță

Instagram/Radu Vâlcan

Cei doi părinți sunt binecuvântați cu încă un copil! Ei formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Radu Vâlcan și-a cunoscut soția pe platourile de filmare, în 2010 și de atunci au început o poveste frumaosă de dragoste.

De curând, prezentatorul de la Insula Iubirii a plecat cu soția și cei doi copii în Maldive, iar după ce au încheiat vacanța s-au hotărât să anunțe dacă vor avea un băiețel sau o fetiță în familie.

Radu Vâlcan și soția sa, Adela Popescu, au dezvăluit sexul celui de-al treilea bebeluș

Cei doi au luat hotărârea de a face public sexul viitorului membru al familiei. Radu Vâlcan și Adela Popescu vor avea împreună încă un băiat! Prezentatorii vor fi părinții a trei băieți năstrușnici.

Citește și: „Nu vreau să fiu patetic”. Radu Vâlcan, imagine înduioșătoare cu soția și cei doi copii. Cum au reacționat fanii

În 2015, Radu Vâlcan s-a căsătorit cu frumoasa Adela și de atunci postează mereu fotografii adorabile pe conturile lor de Instagram. Chiar dacă Radu și Adela preferă să păstreze relația și familia lor departe de ochii curioșilor, cei doi se bucură de cea mai frumoasă perioadă din viața lor. La început, geloziile și incertitudinile și-au croit drum, însă cei doi au reușit să construiască o relație trainică. Adelei i-a fost greu să capete încredere în Radu, cunoscându-I trecutul amoros.

Radu și Adela nu au secrete unul față de celălalt, iar atunci când ceva îi deranjează, sunt sinceri unul cu celălalt, mărturisește Adela pentru libertatea.

Ceea ce l-a atras cel mai tare la soția și mama copiilor lui este energia, frumusețea și veselia ei, potrivit viva. Radu apreciază foarte mult frumusețea naturală a Adelei și chiar a postat de curând pe contul lui de Instagram o fotografie cu soția sa nemachiată, fiind foarte mândru de ea.

Citește și: Radu Vâlcan, vacanță de vis, cu soția însărcinată. Ce fotografie postată i-a făcut pe fani să înroșească butonul de Like

Iubirea lor a crescut, iar acum prezentatorul de la Insula Iubirii și soția sa au împreună doi băieței, pe Andrei, în vârstă de doar 1 an, și Alexandru, în vârstă de 3 ani. În perioada petrecută acasă în izolare, cei doi s-au bucurat și mai mult de familie și s-au ocupat de băieții lor care cresc văzând cu ochii.

Ultimele știri