Radu Vâlcan, vacanță de vis, cu soția însărcinată. Ce fotografie postată i-a făcut pe fani să înroșească butonul de Like

Radu Vâlcan și frumoasa lui soție, Adela Popescu, se află în vacanță în Maldive, într-un peisaj de vis.

Vacanță de vis, cu soția sa însărcinată. Ce fotografie postată de Radu Vâlcan i-a făcut pe fani să înroșească butonul de Like

instagram

Cei doi prezentatori TV care formează un cuplu de excepție au fugit de iarnă, departe de zonele carantinate din cauza pandemiei, pe o insula în Maldive, unde se relaxează liniștiți, fără a sta cu frică din cauza coronavirusului.

Prezentatorul de la Insula Iubirii a plecat cu soția și cei doi copii în Maldive. Cei doi s-au fotografiat împreună cu cei doi băieți ai lor, Alexandru și Andrei.

Vacanța de vis a lui Radu Vâlcan împreună cu familia sa

„Și am ajuns în Maldive...
Exact motivele pentru care amânam până acum o vacanța aici, ne-au convins, în contextul actual, să ne hotarâm să venim. E pur si simplu minunat”, a scris actrița Adela Popescu pe contul ei de Instagram.

Radu și Adela postează rar imagini cu cei doi băieți ai săi, pentru că preferă să fie discreți în ceea ce privește viața de familie. Cei patru s-au filmat în haine lejere, desculți, în Maldive.

Citește și: Radu Vâlcan s-a întors din Republica Dominicană unde filma pentru Insula Iubirii: “Momentan suntem în izolare pentru o perioadă de 14 zile”

Radu Vâlcan a ținut neapărat să posteze și el pe pagina sa de Instagram fotografii din vacanță și mai ales fotografii cu frumoasa lui soție care se pregătește să aducă pe lume cel de-al treilea membru al familiei.

Fotografia în care cei doi apar bronzați a strâns aproape 13.000 de aprecieri. Adela a purta o rochie neagră, lungă, cu bretele, și a renunțat la machiaj, iar Radu a purtat un tricou alb ce a scos în evidență bronzul și o pereche de pantaloni lungi negri cu imprimeu.

Radu Vâlcan urmează să devină din nou tata

Frumosul cuplu a declarat pentru unica.ro că de mult timp își doresc o fetiță. În timp ce Radu Vâlcan este tare entuziasmat de ideea, soția lui a fost mai rezervată.

„Momentan, credem că avem o familie mare, de abia ne găsim momente de respiro cu doi, cu trei pare absolut imposibil”, a spus Adela Popescu.

Citește și: Radu Vâlcan va fi tată pentru a treia oară. Vestea a fost confirmată în urmă cu puțin timp

„Ne mai dorim încă un copil, nu știm când se va întâmpla asta. Adela are o vorbă: simt că lucrurile nu sunt încheiate. Deși nu ne este ușor nici acum, când vedem ce avem lângă noi, simțim că mai vrem”, a declarat Radu Vâlcan.

În prezent, cei doi așteaptă un bebeluș și sunt nerăbdători să afle dacă vor fi părinții unei fetițe.

Cum a început povestea de dragoste dintre Radu Vâlcan și Adela Popescu

Radu Vâlcan și Adela Popescu sunt împreună de 10 ani și au împreună doi băieți. Celebrul cuplu este unul dintre cele mai discrete din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare, în 2010 și de atunci au început o poveste de dragoste ca în filme.

În 2015, Radu Vâlcan s-a căsătorit cu frumoasa Adela și de atunci postează mereu fotografii adorabile pe conturile lor de Instagram. Chiar dacă Radu și Adela preferă să păstreze relația și familia lor departe de ochii curioșilor, cei doi se bucură de cea mai frumoasă perioadă din viața lor. La început, geloziile și incertitudinile și-au croit drum, însă cei doi au reușit să construiască o relație trainică. Adelei i-a fost greu să capete încredere în Radu, cunoscându-I trecutul amoros.

Radu și Adela nu au secrete unul față de celălalt, iar atunci când ceva îi deranjează, sunt sinceri unul cu celălalt, mărturisește Adela pentru libertatea.

Ceea ce l-a atras cel mai tare la soția și mama copiilor lui este energia, frumusețea și veselia ei, potrivit viva. Radu apreciază foarte mult frumusețea naturală a Adelei și chiar a postat de curând pe contul lui de Instagram o fotografie cu soția sa nemachiată, fiind foarte mândru de ea.

Iubirea lor a crescut, iar acum prezentatorul de la Insula Iubirii și soția sa au împreună doi băieței, pe Andrei, în vârstă de doar 1 an, și Alexandru, în vârstă de 3 ani. În perioada petrecută acasă în izolare, cei doi s-au bucurat și mai mult de familie și s-au ocupat de băieții lor care cresc văzând cu ochii.

Ultimele știri