Raluca Podea s-a lăsat fotografiată în cea mai fierbinte ipostază. Cum arată într-un palton, aproape goală

Raluca Podea își surprinde prietenii din mediul online cu cele mai incendiare apraiții. Aceasta s-a lăsat fotografiată aproape goală, trupul ei de zeiță fiind foarte puțin acoperit de un palton.

Raluca Podea își surprinde prietenii din mediul online cu cele mai incendiare apraiții

Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă, a atras toate privirile de pe rețelele de socializare cu aspectul său fizic. Aceasta este posesoarea unui trup de zeiță, care pune pe jar publicul masculin.

Cele mai recente imagini dovedesc și de data aceasta că Raluca este posesoarea unui corp senzațional, iar ipostazele în care se fotografiază nu lasă loc imaginației.

Cum arată Raluca Podea într-un palton, aproape goală

De curând, Raluca Podea a publicat pe contul de Instagram o imagine în care este acoperită doar de un palton, care lasă la vedere cele mai provocatoare și apetisante forme ale corpului.

Ținuta sexy îi scoate în evidență talia de viespe, bustul de-a dreptul generos și picioarele subțire. Este evident că Raluca se mândrește cu un corp perfect, care atrage toată atenția atunci când iese din casă.

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă, denunțați la poliție. Raluca Podea a depus plângere penală pe numele celor doi

Fotografia a generat foarte multe comentarii pozitive. Admiratorii Ralucăi au ținut neapărat să îi mărturisească că are un corp spectaculos și un look inedit.

"Ești cea mai frumoasa și ai un corp superb!" sau "Wow, ești o blondă criminală, Ralucuța! O doamnă minunată, arăți superb.", au fost câteva dintre mesajele oamenilor de pe rețelele de socializare, care o îndrăgesc și o apreciază pe Raluca Podea.

Se pare că fosta iubita a lui Florin Pastramă este obișnuită cu genul acesta de pictoriale, în care își scoate în evidență atuurile fizice.

Raluca Podea, scandal cu Brigitte și Florin Pastramă

Se pare că Florin Pastramă nu a păstrat o relație bună cu fosta sa iubită, după ce a cunoscut-o pe Brigitte Sfăt, care se află într-un scandal fără sfârșit cu Raluca.

În ceea ce privește conflictul dintre cele două, Brigitte susține că a primit mai multe mesaje de la Raluca Podea în urmă cu un an jumatate, iar de atunci cele două nu sunt în relații bune, mai mult de atât, se ceartă mai mereu.

Citește și: Conflictul dintre Brigitte și Raluca Podea, fosta lui Florin Pastramă, continuă. Ce acuzații grele își aduc cele două

Invitată în cadrul unei ediții Xtra Night Show, Brigitte Pastramă a părăsit platoul emisiunii chiar în timpul unei discuții telefonice cu Raluca Podea. La momentul respectiv, vedeta a subliniat că va apela la ajutorul Poliției dacă fosta iubită a lui Florin Pastramă continuă "să o hărțuiască".

"Ceea ce vreau să vă anunț este că luni voi merge la poliție pentru a face o plângere pentru faptul că domnișoara Podea a încercat să îl pună pe Bogdan V. să ne bată pe mine și pe Florin, după emisiunea în care am făcut public adevărul și am arătat mesajele pline de amenințări", a spus Brigitte pe contul oficial de Facebook.

Însă se pare că scandalul dintre cele două nu s-a terminat, Raluca Podea a trecut la fapte și a mers la Secția 10 de Poliție pentru a depune plângere împotriva lui Florin Pastramă și Brigitte.

Soția lui Florin Pastramă mai susține și faptul că Raluca Podea alături de o altă femeie, care îi este rudă, s-au aliat pentru a o despărții de soțul ei și pentru a le face rău.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri