Ramona Gabor, rochia care îi face picioarele să pară interminabile. Poza la care toți s-au uitat de două ori

Ramona Gabor duce o viață de lux în Dubai, acolo unde are mai multe afaceri și unde se bucură de opulența specifică zonei.

De profesie, Ramona Gabor este model, așa că mulți i-au admirat și silueta impecabilă

Instagram

În seara de Revelion, frumoasa Ramona a optat pentru o rochie, neagră, cu inserții arginii, accesorii puține, dar și pentru un wet look care i-a scos în evidență cele mai frumoase trăsături ale feței.

În noaptea dintre ani, Ramona Gabor le-a urat ”La mulți ani” celor care o urmăresc pe rețelele de socializare și a mărturisit că acum doar își numără împlinirile și lasă în spate grijile. Ceea ce mulți au observat este să vedeta a optat pentru o rochie marca Bianca Drăgușanu, o prezență din ce în ce mai constantă în viața sa.De profesie, Ramona Gabor este model, așa că mulți i-au admirat și silueta impecabilă, care îi permite să poarte orice fel de model de haine. Chiar dacă a ajuns la un alt nivel, Ramona a spus în urmă cu ceva timp că vrea să devină expert în diamante și că studiază în acest sens.

Citește și: Ce mai face și cum arată acum Ramona Gabor, sora Monicăi Columbeanu

Bianca Drăgușanu, prietenă cu Ramona Gabor

Bianca Drăgușanu și Ramona Gabor și-au încântat recent fanii cu cele mai frumoase imagini. Cele două sunt împreună de câteva zile, în Dubai, iar pe Instastory au publicat mai multe imagini de la cumpărături, restaurante sau Revelion.

Cele două au făcut furori cu ținutele lor în seara de Revelion, iar prietenia lor este una care durează de câțiva ani și care, așa cum spunea chiar Bianca în trecut, poate deveni și profitabilă dacă își unesc forțele.

Ultimele știri