Ramona Olaru, amintirea din 2017, cu părul lung și castaniu. Cum arăta pe atunci vecina de la Neatza

Ramona Olaru, matinala de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne încântă în fiecare zi cu bunadispoziție pe care o emană, cu carisma și frumusețea ei.

Blondina știe mereu cum să-și pună în evidență trupul frumos lucrat la sală, alegând ținute care o avantajează și îi pun în valoare formele.

instagram

Frumoasa prezentatoare a rubricii meteo este mereu pregătită să aducă vești bune, să anime atmosfera cu glume și să impresioneze prin apariției ei impecabilă de fiecare dată. Blondina știe mereu cum să-și pună în evidență trupul frumos lucrat la sală, alegând ținute care o avantajează și îi pun în valoare formele.

Ramona Olaru este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV și, fiind conștientă de atuurile sale fizice, ea alege cele mai sexy ținute.

În urmă cu puțin timp, Ramona a privit retrospectiv în urmă și și-a amintit cum arăta în 2017, postând o fotografie pe Insta Stories cu ea de atunci. Frumoasa vecină de la Neatza avea pe atunci părul lung și vopsit șaten, dar fizicul nu pare că I s-a schimbat prea mult, fiind la fel de frumoasă.

Cum se menține în formă Ramona

La 31 de ani, frumoasa asistentă TV se mândrește cu cele mai apetisante forme și nu ezită să se afișeze cu acestea atât în mediul online, unde este foarte activă și împărtășește cu prietenii virtuali cele mai frumoase momente, cât și pe micile ecrane ale telespectatorilor.

Citește și: Prima apariție a Ramonei Olaru la Neatza. Imagini de colecție din 2013

Ramona merge des la sală pentru a-și întreține silueta. Asistenta TV continuă să impresioneze cu formele sale, stilul vestimentar, dar și felul său de a fi, iar laudele și reacțiile pozitive din partea celor care o urmăresc apar imediat, semn că este iubită de un număr mare de persoane.

Câte tauaje are Ramona Olaru

Ramona Olaru a dezvăluit că are 28 de tatuaje. Vedeta de la Neatza cu Răzvan și Dani a mărturisit că și-a făcut câte 7 tatuaje, având în vedere că este născută pe 7 iulie și consideră că acesta este un număr norocos pentru ea.

Cum și-a început cariera Ramona Olaru

Prima apariție a Ramonei la Neatza a fost în 2013, pe vremea când avea 23 de ani. Pe atunci ea s-a descris ca fiind “bună, nebună și punctuală”.

Citește și: Lipsită de inhibiții, în lenjerie intimă, Ramona Olaru le arată fanilor ce face în bucătărie

Ramona Olaru s-a născut în Călărași și provine dintr-o familie de agricultori. La 18 ani, a decis să se mute în București și printr-o împrejurare, a ajuns în căminul Agronomiei. Pentru că nu avea cazarea asigurată, a decis să se înscrie la cursuri, la îndemnul unor prieteni.

Ulterior a studiat și Management Financiar Contabil. În plus, și-a finalizat studiile de licență cu un master în inginerie agricolă.

Cu toate acestea, Ramona nu a fost și nici nu este atrasă de acest domeniu. Înainte de primele sale apariții la TV, ea a fost picol și model. Încă mai participă la prezentări de modă, însă prioritar este locul de muncă de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Ultimele știri