Ramona Olaru a purtat o rochie cu decolteu abisal, care îi pune în evidență bustul. Cum a apărut blondina in platoul de la Neatza

ramona olaru, matinala prezentatoare a rubricii meteo de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne-a surprins astăzi cu ținută provocatoare. Frumoasa blondină a ales o rochie albastră care i-a subliniat bustul amplu.

Frumoasa prezentatoare are un corp de invidiat și se mândrește cu formele ei. Tocmai de aceea, nu ezită să-și pună în valoare trupul suplu și feminitatea.

instagram

Ramona Olaru este mereu o prezență veselă și înseninează diminețile cu frumusețea și carisma ei. Frumoasa prezentatoare are un corp de invidiat și se mândrește cu formele ei. Tocmai de aceea, nu ezită să-și pună în valoare trupul suplu și feminitatea.

Rochia cu decolteu abisal

De această data, Ramona a purtat o rochie albastră, cu un decolteu abisal, aproape până la abdomen, punând astfel în evidentă bustul amplu. Rochia cu mâneci crăpate și extrem de scurtă i-a sublinat și picioarele interminabile.

La această ținută, Ramona a asortat o pereche de cercei rotunzi mari și o pereche de sandale cu cristale.

Citește și: Ramona Olaru, fotografia fără sutien care a stârnit imaginația fanilor. Ce le-a atras atenția acestora

Chiar dacă acum este o domnișoară elegantă și pusă la punct, Ramona nu s-a dat în lături de la a povesti peripețiile ei din copilărie, când își trăia viața la țară. Frumoasa blondină a stat de vorbă cu Răzvan, colegul ei, și i-a spus că în adolecență mergea 4 kilometri pe jos până la cel mai apropiat sat unde era discoteca. În prezent, ea locuiește într-un bloc înconjurat de camp, spunând că acest lucru îi amintește de copilărie.

Ramona Olaru nu încetează să uimească prin aparițiile sale spectaculoase. Îndrăgita vecină de la Neatza cu Răzvan și Dnai a reușit să întoarcă toate privirile cu o rochie roșie, scurtă, cu un decolteu amplu. La cei 31 de ani ai săi, Ramona Olaru este într-o formă fizică de invidiat, iar acest lucru este lesne de observant la fiecare apariție a sa.

Ramona Olaru, fana tatuajelor

În umră cu puțin timp, Ramona a dezvăluit că este posesoarea a nu mai puțin de 28 de tatuaje:

„De fiecare dată când îmi fac (n.r. tatuaje) nu fac câte 1,2,3. Fac câte 7. E multiplu de 7 și așa vreau eu pentru că sunt născută pe data de șapte a șaptea”.

Vecina de la Neatza cu Răzvan și Dani a arătat tuturor noile schimbări la care a apelat și cum și-a îmbodobit trupul. Ramona Olaru este fana tatuajelor și asta se poate vedea chiar pe trupul ei, "desenat" în toate ariile de artiștii tatuatori.

Citește și: Lipsită de inhibiții, în lenjerie intimă, Ramona Olaru le arată fanilor ce face în bucătărie

Vedeta optează pentru tatuaje de dimensiuni mici, dar și la diverse tipuri de scris care o definesc ca persoană. Ramona și-a îmbogățit colecția de tatuaje de pe trup, adăugând alte trei.

Asistenta TV are două tatuaje pe spate, între care o propoziție și o mână care "împarte" steluțe. Cel de-al treilea tatuaj este o inimioară pe care Ramona a ales să o aibă pe interiorul degetului inelar, semn că deși nu a avut parte de prea mult noroc în dragoste, crede în continuare în iubire.

„Deci cele mai mari reacții au fost la inimioară. Ce sensibil, ce drăguț, mi-ați scris toate. Păi da bineînțeles, în ciuda a tot ce s-a întâmplat și se întâmplă în general, asta nu înseamnă că nu mai cred în iubire. Doamne ferește! Eu cred și în iubire și în căsătorie. Pentru că de aia suntem făcuți și doar cu asta rămânem. Am o grămadă de inimioare și de texte de dragoste pe mine", a spus Ramona Olaru pe Instagram.

Ultimele știri