Live acumSacrificiul
Prime Time 20:00Sacrificiul

Răzvan Ciobanu a murit. Scandalul monstru în care a fost implicat regretatul creator de modă: „Mă urc pe tine și îți dau doi pumni în cap”

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit luni dimineaţa, într-un accident rutier petrecut în judeţul Constanţa, după ce maşina pe care o conducea a lovit mai mulţi copaci

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit luni dimineaţa, într-un accident rutier petrecut în judeţul Constanţa, după ce maşina pe care o conducea a lovit mai mulţi copaci.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, luni dimineaţa a avut loc un grav accident rutier la ieşirea din localitatea Săcele spre Năvodari.

Anul trecut, Răzvan Ciobanu a fost implicat într-un scandal monstru cu fostul său iubit, scandal prezentat pe larg și în emisiunea Xtra Night Show.

Ce se întâmpla cu Răzvan Ciobanu? Designerul a avut o reacție nervoasă după ce s-a întâlnit cu fostul iubit la cinema. ”I-am spus - Ce cauți aici? Dacă mă urc pe tine aici și îți dau doi pumni în cap...”, a declarat acesta.

Drumul de la dragoste la ură este foarte scurt. Întâlnirea cu un fost iubit l-a scos din minţi pe Răzvan Ciobanu. A făcut un scandal monstruos, sub privirile şocate a zeci de oameni!

"M-am dus într-o seară la cinematograf. Cine era în sală? Fostul prieten, cu un domn...M-a dus la el şi i-am zis << Tu ce cauţi, mă, aici? Vezi că dacă mă urc aici pe tine şi îţi dau doi pumni în cap...>> Fostul a fugit imediat din sală. De acum încolo, pe care îl prind, facem circ!"

"Depinde cum alegi sî închei o relaţie.Dacă tu consideri că e ok să închei o relaţie de 5 ani, dându-i block partenerului peste tot şi fără să dai vreo explicaţie, atunci şi eu sun îndreptăţit să fac ce consider eu."