Răzvan Fodor, posterul de la începutul anilor 2000 care i-a amintit de tinerețe

Răzvan Fodor, prezentatorul emisiunii Burlacul, a postat de curând pe contul său de Instagram o fotografie din tinerețe care a stârnit amuzamentul fanilor săi.

Răzvan Fodor este una dintre cele mai îndrăgite figuri din televiziunea românească, care a ajuns la inimile a milioane de oameni după ce a participat la Asia Express.

antena 1

Răzvan Fodor, îndrăgitul actor din serialul Adela și prezentatorul emisiunii Burlacul, a postat în urmă cu puțin timp pe contul său de Instagram cu peste 460.000 de urmăritori o fotografie din tinerețe, pe când fura inimile fetelor, cu fizicul său de Invidiat și talentul muzical.

Răzvan Fodor este una dintre cele mai îndrăgite figuri din televiziunea românească, care a ajuns la inimile a milioane de oameni după ce a participat la Asia Express.

Cum arăta Răzvan Fodor în urmă cu 21 de ani

Fotografia surprinde un poster cu Răzvan și felul în care arăta el în anul 2000, iar posterul este bine lipit pe o ușă de lemn veche, de aproximativ 50 de ani. Fotografia a strâns rapid mii de aprecieri, iar fanii nu s-au putut abține să nu reacționeze. Printre cele mai savuroase comentarii s-au numărat:

“Daca ai "recupera usa" ti-ai putea face o decoratie vintage in casa foarte ok 👌”

“😍Wow! Încearcă să găsești piesa de colecție! Cred că Dianei i-ar placea!🎶🎙🎶Nu da idei de licitație!😉”

“Haha, posterul asta îl aveam si eu în camera. Era o revista în voga la vremea aceea și la fiecare număr avea câte un poster. Ce vremuri.. 🙂”

““Îți mai aduci aminte...”🔥🔥🔥👏”

“Ohooo Puștiule!👍👏”

Cu mai mult timp în urmă, Răzvan arăscolit din nou în “cufărul cu amintiri” și a mai găsit o fotografie cu el de acum 21 de ani.

Citește și: Cât de mare a crescut și cum arată acum fiica lui Răzvan Fodor. Ce mesaj i-a transmis prezentatorul TV de ziua ei

Timpul pare să nu fi trecut pentru prezentatorul tv, care nu s-a schimbat prea mult, în prezent, la vârsta de 45 de ani. Acesta a lăsat și un mesaj: "Scormoneam prin niște poze vechi și am găsit această capodoperă. Priviți ce pudel aveam pe cap, acum 21 de ani...practic, secolul trecut", a scris fostul concurent la Asia Express.

Răzvan Fodor, sfaturi pentru o căsnicie de vis

Răzvan mărturisește că potrivirea perfectă între el și soția sa, Irina, este cel mai bun ingredient al unei căsnicii fericite. ”Am dat nu doar de persoana potrivită, ci de cea care s-a mulat perfect, care își dorea aceleași lucruri ca și mine. Ne dorim aceleași lucruri, aceleași vacanțe, mâncăm același lucru, avem aceleași plăceri și hobby-uri, iar dacă toate acestea sunt în ADN-ul familiei, nu au cum să nu funcționeze. Având aceleași plăceri cu nevastă-mea, e clar că la noi în casă e mereu pace și armonie. Dacă toate lucrurile acestea le vorbești și le comunici de la început cu persoana de lângă tine sau chiar și cu persoana care apare în viața ta, chiar dacă încă nu știi încotro duce drumul, nu vei da greș niciodată”, a mai spus Răzvan Fodor.

Citește și: Surpriză de proporții pentru Răzvan Fodor la filmările celui de-al șaselea sezon Burlacul

Răzvan Fodor, prezentatorul emisiunii Burlacul

Răzvan Fodor, câștigătorul sezonului 3 de la "Asia Express", va fi noul prezentator al emisiunii "Burlacul".

”Mi-a plăcut și mi se pare potrivit faptul că nu se vrea o emisiune la care prezentatorul trebuie să anunțe ce se întâmplă, ci mă pot implica să îl trag de mână pe "Burlacul", să îl ghidez. Am înțeles că se vrea altceva, că noi, membrii echipei, putem să îi fim prieteni, să îl ajutăm pe băiatul acesta să se căsătorească, pentru că își dorește foarte tare o familie. Îmi doresc foarte tare ca dacă îi dau un sfat să fie pertinent, iar dacă el va ține cont și trage lozul norocos înseamnă că mi-am făcut treaba”, a spus Răzvan Fodor.

Ultimele știri