Răzvan Simion are o nouă iubită. Cine este și cum arată Daliana Răducan, femeia alături de care s-a afișat la nunta lui Dani Oțil

Daliana Răducan este noua iubită a lui Răzvan Simion, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani. Tânăra este o brunetă focoasă, elegantă și plină de șarm. Cuplul și-a făcut apariția la nunta lui Dani Oțil și a atras toate privirile asupra sa. Cine este și cum arată Daliana Răducan, noua parteneră de viață a lui Răzvan.

Răzvan Simion

Instagram/Răzvan Simion

Răzavn Simion trăiește clipe de vis alături de o distinsă domișoară brunetă, de meserie arhitect. Timpul pare să fi șters dorul și rănile despărțirii de Lidia Buble, iar viața personală și-a urmat cursul firesc, prezentatorul Tv găsindu-și fericirea în brațele alte femei.

Au fost discreți luni bune, însă cu ocazia nunții lui Dani Oțil au dat frâu liber emoțiilor și și-au asumat public relația. Răzvan Simion și Daliana Răducan formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc. Ambii au postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apar îmbrățișați.

Cine este și cum arată Dalian Răducan, noua iubită a lui Răzvan Simion

Daliana Răducan este arhitect și designer interior. Despre ea se știe că a cochetat ceva vreme cu televiziunea, făcând parte din echipa unor emisiuni Tv. Iubita lui Răzvan Simion are 29 de ani și este preocupată de viața profesională.

Potrivit informațiilor care se regăsesc pe site-ul ei, Daliana Răducan a studiat Arhitectura la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, din București, timp de șase ani.

Pe site mai găsim o descriere interesantă despre ea: "Mă consider pe cât de creativă, pe atât de riguroasă. Ador să dau frâu liber spiritului meu artistic dar în aceeași măsură îmi place să fiu avocatul diavolului atunci când vine vorba de detalii.

Scopul meu este să găsesc proporția ideală de exuberanța și de simplitate pentru fiecare spațiu. Obțin acest lucru prin confort, forme fluide, detalii, simțul armoniei, simetrie și tehnologie.

Sunt un observator critic și întotdeuna îmi doresc să dau naștere unui dialog captivant între piesele de mobilier, design-ul interior și obiectele din jur. Nu mă las niciodată prinsă într-o imagine sau aspect anume. Îmi ascult cu mare atenție clienții iar apoi fac tot posibilul să dau viață visurilor lor. De-a lungul timpului, am remarcat că mulțumirea și fericirea sunt la cote înalte atunci când beneficiarii își asumă riscuri și atunci când sunt sinceri cu ei înșiși cu privire la ceea ce iubesc cu adevărat, așa cum se întâmplă și în viață".

Daliana Răducan și Răzvan Simion, declarație de dragoste voalată

Daliana Răducan și Răzvan Simion ar avea o relație încă din vara anului trecut, când au fost surpinși pe străzile din Istanbul, într-o vacanță departe de România. Potrivit Viva, prezentatorul ar fi negat că ar avea o relație nțouă la acea vreme. Însă, imediat după despărțirea de Lidia Buble, alături de care a stat cinci ani, Răzvan punea bazele unei noi iubiri.

Citește și: Lidia Buble, din nou lângă Răzvan Simion, la Neatza. Artista a spus ce simte: "Pot spune că m-am îndrăgostit de la primele..."

Cei doi și-au declarat dragostea public, dar într-un mod foarte discret, dacă nu voalat am putea spune: ”Găsește pe cineva care...”, au scris atât Răzvan Simion, cât și Daliana Răducan, în descrierea pozelor pe care le-au postat.

Răzvan a adăugat fotografia cu iubita sa și pe InstaStory, cu o altă declarație de dragoste. ”My soul arhitect”, a scris prezentatorul Tv.

Preselecțiile X Factor 2021 au început

Răzvan și Dani vor fi și în cel de-al zecelea sezon alături de cei care își doresc să câștige X Factor, iar cei interesați se pot deja înscrie la casting!

Cei care consideră că au ”factorul X” sunt așteptați să se înscrie pe casting.a1.ro și să înceapă aventura vieții lor în cel mai nou sezon al show-ului de la Antena 1.

Pentru a se putea înscrie, fiecare concurent trebuie să fi împlinit 14 ani, iar minorii vor fi însoțiți de un reprezentant legal la audițiile care vor avea loc la București.

Ultimele știri