Antena Căutare

Locul în care Simona Halep plănuiește să se stabilească după divorțul de Toni Iuruc. Care e următorul pas

Simona Halep se pregătește de un nou capitol al vieții sale. Sportiva plănuiește să părăsească România pentru un loc de vis, unde se simte foarte bine. Vestea vine după ce Toni Iuruc a confirmat despărțirea.

colaj de imagini cu simona halep si toni iuruc la plaja Galerie
Simona Halep se pregătește de un nou capitol al vieții sale. Sportiva plănuiește să părăsească România pentru un loc de vis, unde se simte foarte bine. Vestea vine după ce Toni Iuruc a confirmat despărțirea. | Profimediaimages.ro

Orangesport transmite că jucătoarea din Constanța ar lua în calcul să se stabilească într-un oraș din Franța. Este vorba despre un loc de vis, aflat tot la malul mării.

Unde plănuiește Simona Halep să se stabilească

Simona Halep face mai multe schimbări în viața privată. Sportiva plănuiește să se mute într-o altă țară, unde să o ia de la capăt. Este vorba despre Franța.

Relația jucătoarei de tenis și a lui Toni Iuruc a ajuns la final. Cei doi au decis să se despartă, spune afaceristul. În curând, cei doi vor divorța la notar și vor merge pe drumuri separate.

Citește și: Prima reacție a lui Toni Iuruc după ce s-a scris că divorțează de Simona Halep. Ce comentarii a făcut și fratele sportivei

Simona Halep dorește să-și continue viața la Nisa, în Franța. Locul ar fi cucerit-o și se gândește de multă vreme să se mute acolo. Sursele Orangesport spun că frumoasa sportivă se simte foarte atrasă de orașul de pe Coasta de Azur, care este și un centru turistic de lux.

Ba mai mult, Simona s-ar fi consultat cu cei dragi în privința schimbării majore. Încă de la Paște, Tania Halep știa despre planurile fiicei sale. În aprilie 2022, jucătoarea i-ar fi spus că urmează să se concentreze pe cariera sa și că ia în calcul să se mute definitiv în Franța.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au despărțit

Reamintim că Simona Halep s-a căsătorit civil cu omul de afaceri Toni Iuruc în 15 septembrie 2021. În momentul căsătoriei, sportiva şi omul de afaceri erau împreună de doi ani.

Ei aveau programate căsătoria religioasă în data de 13 noiembrie, la Cazino Sinaia. Evenimentul a fost anulat și în curând cei doi se vor despărți și din punct de vedere legal.

Vestea divorțului vine după eșecul Simonei Halep la US Open. Locul 7 WTA şi favorită 7, sportiva a fost eliminată, luni, în primul tur al turneului de grand slam US Open, ea fiind învinsă de jucătoarea ucraineană Daria Snigur, numărul 124 mondial. Daria Snigur s-a impus cu scorul de 6-2, 0-6, 6-4.

Citește și: Simona Halep și Toni Iuruc ar fi anulat cununia religioasă și se pregătesc de divorț. Care ar fi motivul despărțirii

Prima reacție a lui Toni Iuruc după ce s-a scris că divorțează de Simona Halep. Ce comentarii a făcut și fratele sportiv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x