Antena Căutare

Reacția lui Carmen de la Sălciua după ce Florin Pește a spus despre ea că nu e prea talentată. Cât de tare s-a enervat cântăreața

Carmen de la Sălciua a avut o reacție dură după ce a auzit că Florin Pește a spus despre ea că nu ar avea atât de mult talent.

Reacția lui Carmen de la Sălciua după ce Florin Pește a spus despre ea că nu e prea talentată. Cât de tare s-a enervat cântăreața
Reacția lui Carmen de la Sălciua după ce Florin Pește a spus despre ea că nu e prea talentată. Cât de tare s-a enervat cântăreața | Instagram

Florin Pește a spus despre Carmen de la Sălciua faptul că ar „patina” vocal fără autotune, iar cântăreața s-a înfuriat imediat și i-a dat o replică neașteptată.

Carmen de la Sălciua, replica pe care i-a dat-o lui Florin Pește după ce i-a spus că ea nu are voce prea bună

Carmen de la Sălciua a răspuns aproape imediat acuzațiilor pe care Florin Pește i le-a adus cu privire la talentul său vocal. Cântăreața a avut la rândul ei un cuvânt de spus și nu s-a putut abține.

Citește și: Carmen de la Sălciua vrea să renunțe la muzică în favoarea credinței. "M-aș vedea într-un vârf de munte să ajut oamenii"

Articolul continuă după reclamă

„Carmen e o solistă cate patinează (n.r.: vocal), fără auto-tune”, a afirmat Florin Pește la adresa cântăreței, lucru care a supărat-o puternic.

Iată care a fost și reacția solistei:

„Nu pot controla răutatea nimănui. Din păcate, nu poate s-o controleze nimeni. A atins cote alarmante. (...) Nu mi-am dat niciodată aere, să spun despre mine că sunt vreo frumusețe, că am vreo voce .... Oamenii vorbesc despre mine gratuit, pentru că asta vinde. Dacă vrei să vorbești, fă-o, dar despre realizările tale. Atât timp cât vorbești desprre alții, asta spune multe.”, a transmis Carmen de la Sălciua, la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

„Dacă eu așa avea o voce nepotrivită, nu aș mai fi chemată la evenimente. Niciun om nu e nebun să te cheme așa”, a adăugat cântăreața.

Citește și: "Competiție financiară" între Carmen de la Sălciua și Vlăduța Lupău. Cine face mai mulți bani

Carmen de la Sălciua, despre credință și carieră: "Dumnezeu nu agreează mândria și meseria pe care eu o am, probabil, nu o să-mi aducă mântuirea"

Artista este convinsă că meseria pe care ea o are nu pare a-i aduce mântuirea, de aceea ar fi mai bine să renunțe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dumnezeu nu agreează mândria, tocmai din această cauză, și meseria pe care eu o am, trebuie să recunosc în fața întregii lumi că, probabil, nu o să-mi aducă mântuirea, potrivit Fantik.ro.

„Vocea mea este de la Dumnezeu, dar Dumnezeu a vrut, probabil, să-i cânt lui, iar eu cânt oamenilor”, mai spune ea.

Artista a mai precizat că încearcă, pe cât posibil, să cânte muzică ce nu îndeamnă oamenii la păcat. „Încerc, pe cât posibil, muzica pe care eu o cânt să aducă oamenilor o stare în care să intre într-un păcat. Deși, de foarte multe ori, nu mai pot să controlez asta. Atunci, realizez cât de mare este păcatul meu.

Vocea e de la Dumnezeu, eu n-am niciun merit, a mai spus ea. Probabil și lucrarea mea a fost să fiu cunoscută de atâția oameni și, într-un final, să fie destinată viața mea lui Dumnezeu. Mi-aș dori. Îmi doresc să cânt, dar îmi doresc să o iau mai ușor cu această meserie și, într-un final, să-mi schimb meseria, a mai precizat Carmen.

„Simt tot mai mult că aș putea să ajut foarte mulți oameni din umbră. Nu neapărat să fiu televizată și cu reflectoarele pe mine, nu știu… M-aș vedea undeva într-un vârf de munte, într-o căsuță, unde să primesc oameni, să le vorbesc despre Dumnezeu, să le ascult problemele, a mai spus Carmen de la Sălciua, potrivit sursei menționată.

Primele declarații ale lui Carlos Santana după a leșinat pe scenă. Ce s-a întâmplat cu chitaristul și cum se simte acum ... Cum a pierdut Otilia Bilionera toți banii, deși are mega hit-uri internaționale. Spune că managerul i-a furat toți banii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x