Căutare Live

Reese Witherspoon, fotografia în care nu o poți deosebi pe actriță de copiii ei, de parcă ar fi tripleți. Cum arată împreună

Actrița Reese Witherspoon a postat pe social media o fotografie care le-a produs confuzie fanilor. Nu o poți deosebi pe actriță de copiii ei, de parcă ar fi toți tripleți. Iată cum arată împreună.

Reese Witherspoon - aprilie, 2021

Profimedia

Actriţa Reese Witherspoon, una dintre cele mai apreciate din lumea Hollywood-ului, s-a fotografiat împreună cu doi dintre copiii ei, spre încântarea fanilor. Ea este mama a trei copii.

Reese Witherspoon, fotografia în care nu o poți deosebi pe actriță de copiii ei, de parcă ar fi toți tripleți. Cum arată împreună

Cei doi copii ai actriței Reese Witherspoon cu care s-a fotografiat recent sunt Ava, în vârstă de 21 de ani, şi Deacon, care are 17 ani. Tatăl lor este Ryan Phillippe, fostul soț al lui Reese Witherspoon. Reese Witherspoon mai are un copil, în vârstă de opt ani, Tennessee James, împreună cu actualul soț, Jim Toth, cu care s-a căsătorit în 2011.

Reese Witherspoon a publicat fotografia cu Ava și Deacon pe Instagram. Deși mama lor are 45 de ani, aceasta aproape că nici nu se deosebește de cei doi copii ai ei cu care s-a fotografiat, se arată în acest articol. Pare că ar fi, de fapt, sora lor, a relatat presa străină.

Cei doi copii mai mari ai "blondei de la Drept" îi seamănă acesteia foarte mult. În fotografia respectivă, mama și fiica și-au lăsat amândouă părul lung, blond, desprins, și niciuna nu poartă machiaj. Deacon a purtat o șapcă de baseball pe cap, iar îmbrăcămintea lui este casual, la fel ca cea a mamei și surorii lui.

Reese Witherspoon a scris la descrierea fotografiei: "Doamne, sunt atât de norocoasă să fiu mama lor 😊️". Foarte mulți oameni au apreciat poza și au lăsat comentarii. "Poza asta mi-a umplut inima!", a scris un utilizator de Instagram, "Zici că ești sora lor, literalmente", a mai spus cineva, "Și ei sunt foarte norocoși să te aibă pe tine ca mamă", a fost un alt comentariu.

Reese Witherspoon a încântat fanii cu o fotografie simpatică din copilărie. Iată cum arăta actrița la 11 ani

Tot pe Instagram, Reese Witherspoon s-a întors în timp și a împărtășit o fotografie din copilăria ei, mai veche de trei decenii, de când avea 11 ani, în care fanii spun că era pur și simplu adorabilă. Un lucru a rămas neschimbat de atunci și până acum: zâmbetul ei inconfundabil.

Actrița avea un breton lung, părul prins la spate, un pulover negru cu dungi albe și pantaloni negri. Ochelarii mari și rotunzi, pe fața mică, atrag atenția asupra bărbiei. Mica Reese zâmbește către fotograf, un zâmbet care i-a rămas neschimbat de-a lungul anilor și care îi dă pe spate pe fani de fiecare dată.

Actrița de 45 de ani își readuce aminte cum era viața ei când era doar o copilă și își descrie obiceiurile de atunci. "Era 1987. Îți iei pe tine puloverul tău cool, nou, de la Benetton. Ai memorat deja toate versurile din 'Raiul este un loc pe Pământ', cântată de Belinda Carlyle. Urmează să mergi la o petrecere cu role în acest weekend și o să te joci Dragon Slayer în pasaj. O să mânânci Whatchamacallit (n.r. un tip de napolitană) și o să bei Cola cu aromă de cireșe. VIAȚA ESTE FRUMOASĂ!", a scris Reese Witherspoon la descrierea fotografiei.

Lidia Buble, imaginile la care fanii au reacționat imediat. Cum s-a pozat vedeta... Răzvan și Irina Fodor, ipostaza romantică în care s-au lăsat fotografiați. Ce a dezvăluit prezentatorul TV despre imagin...
Parteneri
Mesaje de Sfânta Maria 2022. Urări pentru cei care își serbează onomastica
Catine.ro
Ultimele știri
x