Căutare Live

Ce mai face și cum arată acum actrița din "Blonda de la Drept". Reese Witherspoon are o familie minunată

Reese Witherspoon, frumoasa actriță de la Hollywood devenită faimoasă pentru rolul său din “Blonda de la Drept”, se poate lăuda cu o cariera impresionantă și o familie minunată.

Reese Witherspoon nu mai e doar actriță, ci și regizor.

profimedia

Reese Witherspoon este una dintre cele mai faimoase actrițe de la Hollywood, fiind una dintre cele care s-au impus și au dorit să își lase amprenta asupra muncii lor. Frumoasa blondină și-a început cariera încă de la vârsta de 7 ani, când a fost pentru prima oară remarcată pentru frumusețea ei și a apărut în câteva reclame pentru o florărie.

Acea experiență a motivat-o pe Reese să dorească să urmeze cursuri de actorie. La vârsta de 11 ani, Reese a câștigat un concurs local de talente și și-a dat seama că vocația ei este cea de actriță. La terminarea liceului, ea a ales Universitatea Standford, studiind engleza intensiv. Reese a renunțat la facultate cu puțin timp înainte de a o termina, atunci când și-a început cariera de actriță.

Vezi mai multe imagini cu Reese Witherspoon în GALERIE FOTO

Primul rol pe care l-a primit vreodată într-un film a fost cel al lui Dani Trant, în filmul “The Man in the Moon”, în 1991. Pentru acel rol, tânăra actriță a fost nominalizată pentru premiul Cea mai tânără artistă, în categoria Cea mai bună actriță tânără.

citește și: A fost lansat în România romanul „Acolo unde cântă racii”, care va sta la baza unui film produs de Reese Witherspoon

Cariera înfloritoare a frumoasei actrițe

Spre sfârșitul acelui an, Reese și-a făcut debutul și în televiziune, apărând în filmul “Wildflower”. După ce a primit numeroase roluri în multe filme de succes, în 1998, frumoasa actriță a jucat în trei filme care i-au marcat cariera, și anume “Overnight Delivery”, “Pleasantville” și “Twilight”.

Filmul “Blonda de la Drept” avea să îi aducă în 2001 recunoaștere la nivel mondial, devenind unul dintre filmele preferate ale cinefililor din toată lumea. Acest film i-a adus lui Reese a doua nominalizare la Globurile de Aur pentru Cea mai bună actriță. După succesul din 2001, Witherspoon a jucat în 2004 în “Vanity Fair”, iar în timpul filmărilor actrița era însărcinată cu primul ei copil.

Deși a urmat o perioadă de declin după divorț, în 2006, perioadă ce a durat până în 2012, Reese a recunoscut că la acea vreme nu a avut roluri care au consacrat-o. Tot în 2006, un an dificil pentru ea, Reese a aflat că soarta îi surâde și a câștigat premiul Oscar.

Mai mult decât atât, ea avea să facă ceva remarcabil în lumea Hollywood-ului. Actrița a reușit să pună bazele unei companii de producție numită Hello Sunshine.

citește și: Reese Witherspoon va fi din nou blonda de la drept! Mesajul pe care îl va transmite actrița

Printre ultimele sale proiecte din lumea cinematografiei se află serialul “Big Little Lies” și miniseria “Little Fires Everywhere”.

De asemenea, ea are și o linie de îmbrăcăminte numită Draper James. Reese Witherspoon s-a implicat mereu în ONG-urile care susțin femeile și copiii.

Viața de familie a lui Reese Witherspoon

Pe plan personal, Reese a fost căsătorită cu Ryan Phillippe între 1999 și 2006. Cei doi au doi copii împreună, pe Ava Elizabeth și Deacon. În 2011, tânăra actrița s-a recăsătorit, fiind în prezent soția șui Jim Toth. În 2012, Reese a născut un băiețel pe nume James.

Ava, fiica ei cea mare, are acum 21 de ani, Deacon are 16 ani, iar mezinul familiei, James Tennessee are 7 ani.

Adrian Mutu și soția sa sunt mai îndrăgostiți ca oricând. Ce declarație de dragoste i-a făcut fotbalistul soției sale... Ivanka Trump, așa cum puțini au văzut-o vreodată. Cum arată fiica lui Trump la plajă, alături de soțul ei, Jared Kushner...
Parteneri
3 zodii care se despart în săptămâna 4 – 10 iulie 2022. Nativii care au probleme în dragoste
Catine.ro
Ultimele știri
x