Replica lui Selly la insulta lui Funeriu! Tânărul dă de pământ cu cel care l-a catalogat drept maimuță! "Nu-i în stare să facă declarații dacă nu-i șoptește cineva. A fost praf ca ministru al Educației!" | Video

Tânărul Andrei Șelaru îi dă replică fostului ministru al Educației, Daniel Funeriu, cel care l-a catalogat pe Selly drept "maimuță încălțată și needucată."

Fostul ministru al Educaţiei, Daniel Funeriu, l-a criticat pe vloggerul Selly, după ce acesta a spus că şcoala românească a rămas cu aceleaşi materii şi programe din anii 1990, nefiind util nevoilor actuale. Funeriu l-a catalogat pe Selly drept o maimuţă încălţată şi needucată, cu figuri în cap.

Selly, soluții pentru sistemul de învățamânt din România! "Școala din România promovează obediența, tocitul, meditațiile" | VIDEO

După ce fostul ministru, Daniel Funeriu i-a adus tânărului aceste apelative jignitoare, tânărul nu a întârziat să-i dea replică lui Funeriu.

"O insultă de-a dreptul devastatoare, nu știu cum am tupeul să mai ies din casă după ce a zis acest Funeriu despre mine", spunea tânărul amuzat de vorbele jignitoare care i s-au adus.

Tânărul Selly i-a dat replică fostului ministru pe care l-a "bătut" cu propriile afirmații

"Ministrul Funeriu este praf la capitolul insulte, a fost praf și ca ministru al Educației."

Vloggerul își dorește ca aceste mesaje ale lui să se concentreze pe soluții reale care să ajute la schimbarea sistemului de învățământ.

Incredibila declarație a vloggerului Selly, după examenul de la matematică!" Nu vă bazați pe școală" |Video

De asemenea, Selly mai spune despre fostul ministrul Funeriu că nu este în stare să vorbească dacă nu-i soptește cineva.

"Un tip care nu-i în stare să facă declarații dacă nu-i șoptește cineva."

Tânărul vlogger l-a ironizat pe fostul ministru, după ce acesta încerca să dea o declarație în fața camerelor de filmat, în timp ce i se șoptea ce trebuie sa spună.

Urmăriți mai multe declarații ale tânărului Selly, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Antena 3.

Parteneri
Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size
Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.
Catine.ro
Ultimele știri