Live acumChefi la cutite Sezonul 9 (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Selly, soluții pentru sistemul de învățamânt din România! "Școala din România promovează obediența, tocitul, meditațiile" | VIDEO

Celebrul vlogger Selly vrea reformarea sistemului Educațional din România. Tânărul a venit cu numeroase soluții pentru asta.

Andrei Șelaru a fot invitatul lui Mihai Gâdea, la Sinteza Zilei de la Antena 3. Tânărul este extrem de revoltat pe sistemul de Învățământ din România, despre care crede ca este depășit.

Incredibila declarație a vloggerului Selly, după examenul de la matematică!" Nu vă bazați pe școală" |Video

"Școala din România nu-i oferă elevului timp pentru propria persoană. Școala din România promoveaza obediență, tocitul, promovează meditațiile. Se dau teme, enorm de multe pentru acasă, si nu mai ai timp pentru tine."

Vloggerul este de părere ca "timpul pentru tine", ar fi secretul unei reușite, în cazul tinerilor. De asemenea, proaspătul absolvent de liceu este de părere ca invățatul ia foarte mult timp elevilor, iar aceasta activitatea, susține Selly, ar trebui sa se faca la școala, nu acasă.

Celebrul vlogger este foarte revoltat pe sistemul de Educatie din România, cu care nu este de acord, deoarece susține el despre învățătul în România, "profesorul dictează, tu iei notițe, și înveți tu acasă". Acest lucru nu se numeste invătare, spunea Selly, deoarece informația putea fi luată de pe net.

Vloggerul Selly, declarații uluitoare înainte de proba de matematică de la Bac: "Nu te invață nimic despre bani"

De asemenea, tânărul se mai arată nemulțumit de modul de predare al profesorilor. El declara că la școală nu este încurajată deloc dezbaterea, iar elevii nu sunt învățați sa gândească singuri, și nici munca în echipa nu este promovată.

"Trebuie să existe un sistem prin care copiii să-și poată evalua profesorii. Există o categorie de profesori comuniști, psihopați, care doresc să obțină bani de la copii."

Apariție de senzație a vloggerului Selly, în prima zi de BAC! Tânărul a venit la examen pe cai mulți!

Punctul al treilea pe care vloggerul l-a amintit a fost materia școlară, unde ar fi necesară o revizuire, conform declarațiilor lui Selly.

"Educația economică trebuie sa fie o materie importanța în școală. Ar trebui sa se dea la Bac! "

Solutiile tânărului absolvent de liceu nu s-au oprit aici. Urmariti toate declarațiile lui Selly, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Antena 3.

Recomandari