Căutare Live

Revelion 2021 cu Dan Negru. Andreea Bălan, moment incendiar cu Dorian Popa. Ce au putut să facă pe scenă

Demascările continuă la Revelionul Starurilor 2021, cu Dan Negru, însă până la masca numărul 11, Andreea Bălan a încântat publicul cu un număr deosebit, în care a acompaniat-o Dorian Popa.

Andreea Bălan a incins atmosfera la Revelionul Starurilor 2021, cu Dorian Popa

Antena 1

La Revelionul Starurilor 2021, Dan Negru #deMascăDistracția, la Antena 1, în cadrul celui mai lung program de Revelion din istoria televiziunii din România.

Surprizele show-ului eveniment al anului continuă, de această dată cu o apariție specială a celebrei Andreea Bălan, ce a încântat publicul cu unele dintre cele mai cunoscute melodii ale sale.

Momentul a fost savurat de întreaga sală, mai ales atunci când Andreea Bălan și Dorian Popa au încins scena Revelionului Starurilor 2021, prezentat de Dan Negru.

Andreea Bălan a cântat unele dintre cele mai cunoscute melodii din carieră la Revelionul Starurilor 2021

Printre vedetele care au încântat publicul pe scena Revelionului Starurilor 2021 și cele care au fost nevoite să ghicească cine se ascunde în spatele măștiilor se află Matilda Pascal Cojocăriţa, Ştefan Cigu, Elena Merişoreanu, Nea Marin, Maria Buză, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Dan Bittman, Adriana Trandafir, Romică Ţociu, Vlăduţa Lupău, Nicolai Tand, Cătălin Crişan, Mihai Trăistariu, Ana Baniciu, Raluka, Dorian Popa, Connect-R, Giani Kiriţă.

Între momentele de demascare, invitații au încântat publicul și cu momente speciale. Unul dintre cele mai apreciate a fost cel al Andreei Bălan, care a sărbători trecerea dintre ani cu un mix al unora dintre cele mai cunoscute melodii din cariera ei - Paradis, Lasă-mă, papa, la mare și Moșule, ce tânăr ești.

Citește și: Fotografia memorabilă care a bucurat mii de oameni. Cu cine și-a petrecut Crăciunul Andreea Bălan și fetițele sale

Andreea Bălan a venit pe scena Revelionului Starurilor acompaniată de dansatoare îmbrăcate în costume colorate, ce s-au potrivit perfect cu decorul de fundal, în continuă schimbare, în functie de melodie.

Vedeta a apărut îmbrăcată într-un body sexy, de culoarea pielea, ce era acoperit de mici perle. În jurul coapselor, diva avea prinse șiraguri de perle, ce îi puneau în evidență coregrafia complicată cu ajutorul căreia a cucerit publicul.

Ea a asortat ținuta cu cizme până la genunchi de culoare aurie și și-a lăsat părul lung și blond desfăcut, cu bule ușoare ce i-au pus în evidență trăsăturile de invidiat.

Andreea Bălan și Dorian Popa, coregrafie incendiară pe scena Revelionului 2021, cu Dan Negru

Deși mișcările Andreei au fascinat publicul, întreaga sală a erupt în aplauza atunci când diva l-a invitat pe scenă pe unul dintre invitații acestei seri, Dorian Popa.

Îmbrăcat într-un costum în două culori - negru și alb - Dorian a dansat alături de Andreea pe scenă. Împreună, cei doi au oferit un show memorabil invitaților și publicului.

Dorian a ridicat-o pe Andreea în brațe, după care s-a învârtit cu ea, în timpul melodiei Paradis. Momentul cel mai spectaculos a venit atunci când Andreea s-a sprijinit cu mâinile de umerii lui Dorian și acesta a reușit să o ridice în aer, în timp ce ea făcea șpagatul.

Citește și: Revelion 2021 cu Dan Negru. Jador și Ruby, moment incendiar pe scenă. Ce a dezvăluit artistul despre viața sa personală

După ce Andreea Bălan a încântat publicul și cu ultima melodie, Moșule, ce tânăr ești, Dorian a apărut din nou pe scenă. De această dată, el a ridica-o pe Andreea pe un singur umăr, fără efort.

Numărul a fost extrem de apreciat de public și invitați, atât de mult încât Maria Buză a vrut să încerce și ea experiența și l-a rugat pe Dorian să o ridice și pe ea pe un umăr, ceea ce tânărul a făcut fără să ezite.

Revelionul Starurilor cu Dan Negru se vede și online, live, pe canalul Antena 1 din AntenaPlay. Îl poți urmări de pe orice dispozitiv, de oriunde ai fi. Abonează-te la spectacol > https://antenaplay.ro/revelion2021

Revelion 2021 cu Dan Negru. Masca ”mortală” care a tronat deasupra tuturor. Cine era în spatele măștii lui Lurch... Revelion 2021 cu Dan Negru. Celebritățile uriașe care s-au mascat în Trump și Putin în ”cel mai tare moment al serii”. C...
Parteneri
Tartă cu prune. Desert simplu și delicios, din puține ingrediente
Catine.ro
Ultimele știri
x