Live acum
Prime Time 20:00Film: Parker

Fotografia memorabilă care a bucurat mii de oameni. Cu cine și-a petrecut Crăciunul Andreea Bălan și fetițele sale

La 36 de ani, Andreea Bălan este una dintre cele mai îndrăgite artiste din țara noastră. Frumoasa cântăreață este un artist în adevăratul sens al cuvântului, iar concertele sale aduc publicului un strop de magie, dar și melodiii cu versuri complexe, în care mulți se regăsesc.

Fotografia memeorabilă care a bucurat mii de oameni. Cu cine și-a petrecut Crăciunul Andreea Bălan și fetițele sale

Instagram/Andreea Bălan

Andreea Bălan și-a petrecut Crăciunul alături de nașii micuței Clara, fiica cea mică a vedetei. Împreună cu Aurelian Temișan și soția sa, Monica Davidescu, cântăreața a sărbătorit sfintele zile în sânul familiei, împreună cu cele două fiice ale sale, dar și cu fiica nașilor.

Cei șase memebri au făcut o fotografie memorbail la bradul de Crăciun, iar mesajul Andreei Bălan i-a emoționat pe admiratori: "Cand plecam de acasa si venim la nasi ne simtim tot ca acasa ❤️
@temishan si @monica_davidescu_ nasii Clarei, sunt familia noastra si ne simtim minunat impreuna! Craciun Fericit tuturor!"
, a scris vedeta pe Instagram.

Artista pare îndrăgostită de magia sărbătorilor de iarnă și vrea să transmită bucurie urmăritorilor săi cu fiecare fotografie pe care o încarcă pe contul său de Instagram. De curând, jurata emisunii Te cunosc de undeva! a arătat tuturor cum își petrece sărbătorile.

Frumoasa cântăreață Andreea Bălan este una dintre cele mai îndrăgite artiste ale României, care surprinde publicul cu fiecare apariție atât pe micile ecrane, cât și în mediul online.

Vezi imagini cu aparițiile incendiare ale Andreei Bălan >>> GALERIA FOTO

Trupa ANDRE s-a reunit și a scos o piesă surpriză de Sfântul Andrei

Trupa ANDRE s-a înființat în 1998, iar primul album a fost lansat în 1999 și s-a numit “La întâlnire”. Frumoasele cântărețe au câștigat atunci trofeul festivalului de la Mamaia cu piesa „Liberă la mare”. Succesul lor a fost unul răsunător, câștigând simpatia a milioane fani.

Citește și: De la cine a moștenit Andreea Bălan frumusețea. Mama ei, o doamnă elegantă și discretă

Formația a primit în 2002 patru discuri de platină și unul de aur pentru cele 1.200.000 de exemplare ale albumelor vândute, fiind formația românească cu cele mai mari vânzări la acea vreme. Formația se reunește pe 2 iulie 2019, după decesul tatălui Andreei Antonescu, ultima sa dorință fiind aceasta.

Cele două au avut o influență foarte mare asupra tinerelor, lansând moda platformelor, denumite generic "șenile", a codițelor, a fustelor mini și a sânilor evidențiați cu sutiene push-up.

Iată noua piesă a trupei ANDRE, "Nostalgii"

Recomandari